Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nincs meg a babának mindene...

Ha nincs meg a babának mindene mire megszületne (anyagi okok miatt: babakocsira gondoltam) akkor, ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy születés után kijön a védőnő és megnézi a körülményeket,...és ha nem találja megfelelőnek akkor nem nevelheted a picit. De nálunk minden más meg van,csak még a babakocsi nem.Amit 2-3 hét múlva tudnánk megvenni.Segítsetek,mert én már tiszta ideges vagyok!A párom hirtelen lett munkanélküli és sehogy nem tudjuk megvenni egyből. 38+6 kismama
2010. máj. 17. 07:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14:47 vagyok. Szülési segély, valahogy így hívják azt, amit az önkormányzat ad. Szoc.osztályon kell igényelni, semmi extra nincs hozzá, csakhogy Te a kerületben lakjál 1-2 éve. (mikor, milyen néven, hol született a baba - csak majd a szül. anyakönyvi kiv. kell - ha jól emlékszem, meg a lakcímkártyád, meg a picié - és ez is érkezik egy hónapon belül)
2010. máj. 17. 14:52
 22/25 anonim ***** válasza:
én ismerek olyat, aki nem kiságyban altatta a babát, hanem a földön egy párnán.....:))) nem vették el tőle.
2010. máj. 17. 15:01
 23/25 anonim ***** válasza:
merre laksz?nekem lenne egy használaton kívüli Roan márkáju mózeskosaras babakocsim,amit szívesen odaadnék.ha érdekel itt jelezz,mert az emailemet csak ritkán tudom megnézni.Pest megyében lakom:Taksonyban.
2010. máj. 17. 15:21
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.Nagyon rendesek vagytok.Nagyon szépen megköszönném.Az nem gond,ha én Debrecen környékén lakom?Tehát elég messze Pesttől.Megnyugodtam,hogy akkor nem lehet semmi gond.A pici nekünk nagyon fontos.De melyik anyának nem?
2010. máj. 17. 15:43
 25/25 anonim ***** válasza:
szia !Én a Teszveszen vettem mindent :5000 babakocsi, 2000 hordozó, 4000 kiságy, matrac 3000-mind nagyon jók voltak, sportkocsit pedig most 4 hónaposan vettem újat...nem kell rengeteget költeni egy pici babára...
2010. máj. 18. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!