33 hetes terhes vagyok. Ha most megszületne a baba, akkor már életben maradna és egészséges lenne?
Szia ne aggódj ilyeneken.
Egyébként nekem már a 31. héten azt mondták, hogy 10-ből 9 tutira megmarad és semmi baja.
Elvileg a tüdeje meg az emésztőcsatornája már érett.
Miért agyalsz ilyeneken?
Üdv 32 hetes
szia!
Elméletileg már a 24. hét után meg tud születni a baba. azért van ennek kockázata , mert gyakran agyvérzés vagy más bajok léphetnek fel, ráadásul fejletlen a tüdeje...stb.ahogy múlnak a hetek , úgy csökkenek a kockázatok. 33. hétnél már elég kicsi az esélye , hogy baj lehet , max. "koraszülött " lesz, és így látják el. Persze ez megint egy érdekes dolog , nem visszakérdezni akarok , csak nem tudom hogy is van az, , hogy vagy inkább a 7. vagy a 9. hónapban szülessen a baba , de ne a 8.ban??
35 hetes kismami
Szia!
Az én húgom 27hétre született nem volt 1kiló se.teljesen egészséges volt, csak mivel pici volt ezért 3vagy 4hétig inkubátorba rakták.az inkubátor miatt pedig szemüveges lett.most 11éves és a legmagasabb az osztályba de a szemüveget még mindig hordania kell.
Anym 48 éve született 7 hónapra,mert mamám izgaga volt felmászott a létrára és leesett és semmi baja nem volt és nem is lett:DGodolj bele ha majd 50 éve ő túlélte,akkor most?
Egyébként én sem értem,h a 8.hónapban miért nem lehet megszületni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!