Ha megszületne most 35-36 hetesen mekkora lenne? Lehetne még baja? Meddig tartják "vissza" a babát?
Sokszor a 36.hétre született babák 100%-ig egészségesek.
Néha a tüdejük még nem annyira fejlett, de nagy gond már nem szokott lenni
35-36 hetesen 90-95% hogy életképes egy baba. A tüdeje fejlettségétől függ, kerül -e inkubátorba? Két dolog: Az ikrek ált. előbb születnek és kisebb is lehet a súlyuk az átlagnál, ez még sem kóros. Ketten foglalnak egy babának való helyet :)
A másik: Kérdező! Te írtad ki azt a kérdést pár napja, hogy elindult a "szülésed" aztán megállt? Hogy vagy most? Voltál esetleg dokinál? (ha te vagy)
Szia!
Nekem 31 hetesen indult be a szülésem (bár mi rohantunk a kórházba,első fájás után 2 órával már bent voltM!UGYAN NEM TUDTAM MI TÖRTÉNIK,DE TUDTAM BAJ VAN)és 39+4 hétr született meg a lányom!4 kilóval és 61 cm-vel!
Szóval ezt csak azért írtam, hogy egybe mardhattok simán a rendes időpontig!:)
Mások is voltak így bent akkor és négyünk közül ketten 1-1 héttel túlhordták a babájukat,pedig 3 ujjnyira nyíltak ki akkor!
A jóslóknak meg szerintem örülj,mert valószínű így gyorsabban fog menni!Én 4 órát töltöttem bent a kórházban mikor valóban szültem,és ebből 1,5 órát voltunk a szülőszobán!
Könnyű szülést,és időben!:)
Sziasztok kedves Válaszolóim! Képzeljétek semmit nem tágultam az alatt az éjszaka alatt. Nem tudom hogy most ennek örüljek vagy sem. annak örülök, hogy még bent van a baba... de ha 10 óra alatt nem tágultam SEMMIT akkor mire számíthatok...? :-S épp én is azt gondoltam majd így könnyebb lesz.. és akkor nem.. :( Mit szóltok?
A védőnőm meg azt mondta, hogy szerinte meg lehet hogy beindult akkor a szülés csak vmi miatt, gyógyszer v egyéb leállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!