Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, aki császárral...

Van itt olyan, aki császárral szeretne szülni?

Figyelt kérdés
Nem azért, mert muszáj, hanem mert így szeretné világra hozni a babáját. És ha igen, milyen érvei vannak mellette?

2017. jan. 27. 16:46
1 2
 11/18 anonim válasza:
78%
Végre találtam olyan embereket akik nem szedik le a császárosok fejét! :-) Nekem ugyanilyen gondom van.Három gyermekem van 21,18,15,évesek! Én 41 múltam és 33 hetes terhes vagyok! Első gyerek császár másik kettő sima! Most mindenképpen császárral szeretnék szülni de nincs fogadott orvosom,bár kontrollra mindig ugyanahhoz járok!Azért vártam eddig a babával mert az utolsó nem volt jó élmény!!!!! Nagyon sok ismerősöm azért nem vállal következő gyereket mert rémes volt a szülése! És ugyebár nálunk nem lehet ebben a témában választani! :-( Mindegy ki melyiket tartja jónak csak választasson!!!! Jövőhéten megkérdezem a dokit hogy elvállalná e a császárt! Remélem igen! Ja és az első hüvelyi szülésnél kértem epit amit meg is kaptam csak éppen nem használt! Azt mondta a doki hogy ezer nőből egynek általában nem használ és most pont én vagyok az! Hmmm! Legyen csak császár én magamnak legalábbis így gondolom! A lábadozást megoldom és ha nem hagyom el magam nem lesz semmi gond! Legalább a babuci sem kínlódik annyit!!!
2017. febr. 2. 13:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én így szültem a gyerekem,mert így akartam.Féltem a szüléstől és a legtöbb barátnőm is így szült.Egyáltalán semmilyen fájdalmam nem volt utána.örülök,hogy így döntöttem.A hegem nagyon szép szinte nem is látszik 5hónapos a babám
2017. febr. 16. 03:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Gratulálok a babához, jó egészséget kívánok nektek! :-)
2017. febr. 16. 10:30
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Kedves tőled köszönjük.
2017. febr. 16. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem fog fájni ne aggódj és a babádnak se lesz semmi baja ha erdekel tudok pár dokit aki vállal császárt kérésre.
2017. febr. 16. 21:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A napokban beszéltem az orvosommal, nagyon kedvesen fogadta a dolgot, úgyhogy nem zárkózott el. Remélem, menni fog így is.
2017. febr. 17. 07:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi lett vègül?

A programozottat nem lehet összemosni a sürgőssègivel.

Sürgőssègi:vègigszenvedi a nő, majd mèg kap egy vagott sebet, ha nagyon hüvelyi úton akarja akkor mèg trauma is hogy nem sikerül, az orvosnak 1-3 perce van kivenni a gyereket, idegbeteg ő is ha nem is mutatja, azonnal kell cselekedi

Programozott: nyugalom van, van idő szèpen megfontoltan vàgni, igyekezni finoman műteni, mert nincs vèszhelyzet

Okok a progicsaszar akarasa mellett, alàbbi "èlmènyek"elkerülèse:

-szètszakadt hüvely, varràs èrzèstelenìtès nèlkül vagy hüvely hegesedèse a szakadàs utàn, eredmènye fàjdalmas szex

- oxigènhiànyos, elakadt baba, amit vakummal ràngatnak ki, oxigènhiàny fogyatèkossâgot okozhat, vàkum agyverzèst, 4 fokú hüvelysèrülèst

- oxitocin bekötèse, ami csinàl egyből olyan összehúzódàst ahova termèszetes uton óràk mulva fokozatosan jutna a nő

2018. jún. 30. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:

17es vagyok tovàbbà:

-gàtmetszès, mèhszàjtàgìtàs èrzèstelenìtès nèlkül, mert "fàjàskor az a plussz fàjdalom màr mindegy..."

- ha nem halad a szülès a gyerek kikönyökölèse az anyàból, hüvelysèrülès mellett

-megbeszèlt eda, amit utàna nem kap meg a nő mert ekkor mèg nem akkor màr nem blablabla (nettó hülyesèg nyugaton bàrmikor beadjàk)

-nincs eda kitolàsra mert lassul a szules (vagy az ellazulàs miatt gyorsul, nyugaton kitolàs alatt is van eda)

2018. jún. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!