Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan akinek először...

Van itt olyan akinek először császárral lett meg a babája és másodszor úgy döntött, hogy ujra császárral szeretne szülni?

Figyelt kérdés

Az első mi miatt lett császárral?

Mennyi idő telt el a két szülés között?

Miért döntött így és mit mondott erre az orvos? Mennyi idő volt a gyógyulás?

2016. dec. 6. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Hat.. esetek nagyon nagy reszeben Utana is csaszar javallott. Foleg ha 1,5-2ev nem telt el az elozo terhesseg ota. Ezt nem minden esetben donther el az anyuka. Nem is vallalja minden orvos. Sőt, egyre kevesebb vàllalja
2016. dec. 6. 19:10
 2/12 A kérdező kommentje:

Valamivel több mint 2 éve volt az első.

21 óra vajúdás után nem akart tágulni eggyáltalán rendszertelen magzati szívhang miatt, 2szer volt rátekeredve a nyakára a köldökzsinór.

2016. dec. 6. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a dokid ha tudja h csaszar volt(ha valtottal dokit) akkor automatikusan kiìr császárra. Ha nem, akkor kerdezz ra h es mikor lesz a csaszar?
2016. dec. 6. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja! Amugy ez ritka de Nekem a termetem miatt lett csaszar.. elmentem 3dokihozis mindegyik javasolta. Azthittem hulyeskednek. Azt mondták hogy ha 3000gramm feletti lesz nem engedik szivesen megszulni.
2016. dec. 6. 19:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Elsőre mindenképpen szerettem volna természetesen szülni. Meg sem fordult a fejembe hogy nekem császárom lesz. De ezekután valahogy nem tudom elképzelni hogy természetesen szüljek. Külföldön élünk és szerencsére magyar az Orvosom,m itt ha minden igaz akkor von olyan hogy lehet kérni akár elsőre is. Nem szeretném be programozni de jobban örülnék ha császárom lenne.

Azt hallottam hogy a keskeny derék miatti téraránytalanság miatt jobb ha császároznak. Mekkora lett a baba?

2016. dec. 6. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Ertem. Hat 90% ban automatikusan progamcsaszarra ir ki! 37-38het kornyekere szoktak (itthon) :)
2016. dec. 6. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

Én úgy döntöttem, de az orvosom lebeszélt. 29 hónap telt el a 2 között, ő csinálta a császáromat is. Arctartás miatt volt, de előtte megszenvedtem, azért akartam császárt. Örülök, hogy nem az lett! Olyan gyorsan jött, hogy érzéstelenítésre se volt idő, pedig meg volt beszélve.

De ha nem tágultál, lehet hogy automatikusan császár lesz a következő is.

2016. dec. 6. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Anyósom 12 év különbséggel másodszorra is automatikusan császáros lett. Az első baba, ahogy ő fogalmaz, nem fért ki belőle. A másodiknál ugyanaz volt az orvosa, egyből programcsászárral készültek.
2016. dec. 6. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
24 óra vajúdás, alig tágulás miatt lett császár de a nyakára volt tekeredve a k.zsinor és amiatt nem tudott kibújni. Majdnem 3 év lesz a gyerekek közt én császárt szeretnék de nem tartják indoloktnak. Ígs nem írnak ki rá. :/
2016. dec. 6. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
En keresre szultem csaszarral legelsore is. Mert iszonyat alacsony vagyok 148cm 42kg. A doki nem hezitalt rajta. Azt mondta sok ilyen termet szenved orakat, aztan csaszarra viszik.. hat valoszinuleg szakadt is volna par dolog nalam a majdnem 4kgos babámmal! :)
2016. dec. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!