Van itt olyan akinek először császárral lett meg a babája és másodszor úgy döntött, hogy ujra császárral szeretne szülni?
Az első mi miatt lett császárral?
Mennyi idő telt el a két szülés között?
Miért döntött így és mit mondott erre az orvos? Mennyi idő volt a gyógyulás?
Valamivel több mint 2 éve volt az első.
21 óra vajúdás után nem akart tágulni eggyáltalán rendszertelen magzati szívhang miatt, 2szer volt rátekeredve a nyakára a köldökzsinór.
Elsőre mindenképpen szerettem volna természetesen szülni. Meg sem fordult a fejembe hogy nekem császárom lesz. De ezekután valahogy nem tudom elképzelni hogy természetesen szüljek. Külföldön élünk és szerencsére magyar az Orvosom,m itt ha minden igaz akkor von olyan hogy lehet kérni akár elsőre is. Nem szeretném be programozni de jobban örülnék ha császárom lenne.
Azt hallottam hogy a keskeny derék miatti téraránytalanság miatt jobb ha császároznak. Mekkora lett a baba?
Én úgy döntöttem, de az orvosom lebeszélt. 29 hónap telt el a 2 között, ő csinálta a császáromat is. Arctartás miatt volt, de előtte megszenvedtem, azért akartam császárt. Örülök, hogy nem az lett! Olyan gyorsan jött, hogy érzéstelenítésre se volt idő, pedig meg volt beszélve.
De ha nem tágultál, lehet hogy automatikusan császár lesz a következő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!