Akik császárral szültek, jártak így? Első mensi mikor jött meg?
Júli elején szültem császárral. Érdekes volt, mert jobb oldalon 2 vágás van egymás alatt, mivel megvákták a babát, feljebb kezdek még 1x császározni. Ezt leszámítva elég gyorsan helyre jöttem, 1,5 hónap után nem is fájt sem a heg sem a környéke. 3 hét után múlt el a vérzés.
Nagyrészt tápszert eszik a fiam, picit szopik is mert apad a tejem.
4 napja viszont fáj a hasam ha lépek, felülök, vagy csak a fiam ül a hasamon. És nyugodt szívvel mondhatom, h fáj annyira, mint a műtét után.... 6 hetes kontrollon mindent rendben találtak. A dokim jövő péntekre adott időpontot,de nem hagy nyugodni a dolog. Gondoltam arra is h meghúzhattam a hasizmom, vagy most jönne meg a mensim?
Ketszer vagtak?ejha.nekem is megsertettek a babukam buksijat,mert nagyon vekony volt az elozo heg,de nem vagtak ujra...
De ez lenyegtelen,nem vagyok orvos.
Nekem meg teljesen el sem mult a gyermekagy,es mar mensiztem.
Kb 5 hettel a csaszar utan ereztem borzaszto fajdalmat,egett az egesz hegem.nem vigyaztam elegge,nem pihentem eleget,meghuztam.
Na az volt olyan fajdalmas mint mutet utan.
Lehet Te is rosszul mozdultal.
Hivd fel az orvosod,kerdezz ra.mar sok ido eltelt a csaszar ota,nem hiszem,hogy a heggel lehet valami.
Most latom a dokid kov hetre adott idopontot.....telefonban mit mondott?
Mensi miatt nemhiszem,hogy fajna annyira.bar nekem a gyerekek elott iszonyu gorcsokkel telt az elso 3 napom.de azert az mas jellegu fajdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!