Két gyermekem császárral született, most érkezik majd a harmadik. Akik hasonló módon szültek, írnának tapasztalatot a harmadik szülésről?
Figyelt kérdés
Féltetek? Én nagyon...2015. szept. 22. 08:40
1/5 anonim válasza:
Újabb császárra készülsz, vagy hüvelyi szülésre?
2/5 A kérdező kommentje:
én mindig hüvelyi szülésre készültem. Az első császár a 34. héten volt, a második a 40.-en. Nem hinném,hogy hüvelyi szülés lenne a harmadik.
2015. szept. 22. 10:28
3/5 anonim válasza:
Csak mert nem egy nő történetét olvastam a közelmúltban, akinek sikerült harmadszor a hüvelyi szülés. Miért lett 34. héten császár? :(
Én a 2. -at várom, első császár lett. Nekem a Facebook VBAC támogató csoportja sokat segít. Ha esetleg érdeklődsz a természetes szülés iránt, sok tapasztalatot olvashatsz, hogyan érdemes rá készülni, milyen kórházban, milyen orvosnál, milyen esélyekkel indulsz. Mert sajnos ez egyáltalán nem mindegy, már egy császár után sem.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából magam sem értem miért lett császár, az orvosok szerint a méhlepény elöregedett.:-(
2015. szept. 22. 10:33
5/5 A kérdező kommentje:
és pont az gondoltam, hogy a 2. lehet hüvelyi, mivel már a 40.hétben voltam, de az is császár(altatásos )lett. Sok bizadalmam már nincs. Köszönöm a tanácsodat! :-)
2015. szept. 22. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!