Akik császárral szültek, tényleg olyan rossz a felépülés szülés után mint ahogy azt egyesek mondják?
Tudnátok adni pár jó tippet,vagy tanácsot mire figyeljek oda?
37hkm
Aki sajnáltatja megát, meg hisztizik, hogy fáj - MINDEN hasi műtét húzódik, meg szr -, azoknak igen.
Aki nem játssza meg a hattyú halálát, hanem elfoglalja magát - kezdetben lassú tempóban - ott könnyebb és gyorsabb is.
Nekem nem császár, hanem izomhúzódás volt a hasfalban, hát nem volt leányálom.
Első három napon görnyedve alig bírtam járni, és ha a párom megnevettetett, azt hittem belehalok, úgy fájt. De főztem, sütöttem - imádom -, és addig nem is figyeltem oda a fájdalomra. Persze, azt belekalkuláltam, hogy pisilni pl. hamarabb induljak el. :)
Az izomhúzódás tényleg olyan mint a császár. Egy hasi műtétet egy húzódáshoz hasonlítani. Na mindegy :D
Nem volt kellemes, fájt igen, túl lehet élni, mindenki másképp gyógyul. Elhagyni sem szabad, de túlzásokba esni sem h na azért is megmutatom milyen kemény vagyok. Módjával mindent. CSászár után nem szabad a fejet megemelni. Sima vizet ajánlatos inni, semmi szénsavas, rostos. Akkor azt mondod majd úgyis soha többet, de majd elmúlik ez az érzés. Akárhogy szülsz, fáj utána, ne féljél, kibírható, de nem a legjobb az tuti. :)
nekem nehéz volt, tejlázat kaptam 2 hetet voltam bennt, de én extrém eset vagyok.
amit ajánlok: ahogy engedik a kórházban, kelj fel, bármilyen nehéz is, sétálj amennyit csak tudsz. ez az egyetlen módja a minél gyorsabb felépülésnek.
Nekem az első sürgősségi császár lett, és most nagy esélyem van, hogy a kistesót is császárral fogom a világra hozni.
Az én felépülésem nagyon sima és gyors volt, az első felállás volt rettenet rossz, de utána elviselhető volt. Tényleg az a lényeg, hogy állandóan jönni-menni kell, nem elhagyni magad. Ez érdekes módon gyorsítja a regenerálódást, és kevésbé lesznek összenövések. Nem volt semmi segítségem a kisbaba mellett, így nem is volt időm azzal foglalkozni, hogy nekem mennyire fáj. Mondjuk a terhességem probléma mentes volt, és az utolsó pillanatig sokat mozogtam, keveset is szedtem fel. A doki szerint ez rengeteget segített a felépülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!