Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második császáros szülés...

A második császáros szülés után nehezebb a felépülés?

Figyelt kérdés
Első babámat császárral szültem, nagy valószínűséggel a második baba is császáros lesz. Elsőből gyorsan felépültem, nem voltak nagy fájdalmaim. A második vajon nehezebb lesz? Van valakinek tapasztalata amit megosztana?
2013. márc. 18. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt! Én az elsővel nagyon elhagytam magam és szenvedtem nagyon, a második után pedig elhatároztam hogy most igenis gyorsan túl leszek rajta és 5 nap alatt teljesen felépültem, elmúltak a fájdalmaim.

Bár ez szervezet és egyéniségfüggő, de ha az elsőt jól viselted, akkor a másodiktól se félj! :)

2013. márc. 18. 13:03
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
nem,de sokkal fájdalmasabb. viszont mivel tudod mire számitasz,tudod már h h jó a mozgás,felkelés,fekvés stb,kicsit könnyebben megy. nekem 3 volt
2013. márc. 18. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2. sokkal könnyebb volt, a 3. meg még annál is könnyebb.
2013. márc. 18. 13:06
 4/10 anonim ***** válasza:
nem, sőt fájdalmasabbnak sem mondanám.
2013. márc. 18. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is két császárom volt. Az elsővel nehéz volt, de csak azért, mert begyulladt a sebem, majd egy hónapig bent voltunk. A másodiknál zökkenőmentes volt minden, már aznap este úgy szóltak rám, hogy anyuka, le kellene feküdni. Másodjára hamar felépültem. No sok múlik az orvoson is.
2013. márc. 18. 13:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát remélem hogy konnyebb ,mert elsobe majd belepusztultam :D

most vagyok 38 hetes megint. Reménkedek a legjobbakba . :) Elég biztatokat irtatok .

2013. márc. 18. 13:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Én a 13.hétben járok a második babával. Féltem az első után, hogy nehéz lesz felépülni, de egyáltalán nem volt vészes. Akkor remélem ezt is könnyen átvészelem. :-)
2013. márc. 18. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sokkal könnyebb volt a 2. Az elsőnél 8 óra után felállítottak, és onnantól mozogtam, de napokig fájt, és szenvedtem. A másodiknál nem bírtam csak 1 nap után felkelni, de sokkal jobb, könnyebb volt utána (na nem rögtön). Nekem az is segített, hogy másodjára behozattam a férjemmel a fiam fellépőjét, így egyszerűbb volt az ágyra felmászni, és leszállni róla. Mikor mehettünk haza, már semmi bajom nem volt (pénteken reggel császároztak, hétfőn mehettünk haza.) Otthon úgy kellett rámszólni, hogy pihenjek már.

2013. márc. 18. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal könnyebb volt a második után a felépülés. Már a kórházban tudtam az oldalamon feküdni, ami az elsővel még otthon is nehezen ment. 10 nappal szülés után mondtam a férjemnek, hogy olyan, mintha nem is szültem volna. Szóval szerintem nem lesz gond.
2013. márc. 18. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
3 hete volt a 2. császárom, sokkal jobban ment minden, az első felkelés volt csak nagyon fájdalmas. De utána gyorsan sokkal jobb lett, ma már olyan mintha semmi nem lett volna:-) Szerintem doki függő is, másik dokim volt most és határozottan állítom, h számít nagyon ki csinálja. Válasz tapasztalt dokit!
2013. márc. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!