Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tudtok erről a látogatási...

Mit tudtok erről a látogatási tilalomról? Ha be van oltva apa, akkor tényleg bejöhet? És a papás szülés? Vajon meddig tart még? Országos a tilalom?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 18:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Mintha valamelyik kérdésnél írtad volna, hogy a miskolci Semmelweisben fogsz szülni. Sógornőm vasárnap szült ott. Az apukát beengedték a szülésre, de utána nem mehetett látogatni.
2013. márc. 16. 18:35
 2/15 A kérdező kommentje:
igen,igen,ott! köszönöm szépen! és azt nem tudod,hogy ha apa be van oltva és papírja is van róla,akkor bemehet-e? mert most olvastam ilyet egy-két helyen...
2013. márc. 16. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Közvetlen hozzátartozókat beengednek látogatóba csak a fekvő betegekhez nem a kor terembe, de ha igazoljátok hogy bevan oltva akkor befogják engedni, meg ilyen helyzetben nagyon nem foglalkoznak ezzel.
2013. márc. 16. 18:41
 4/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! nálunk az épületbe sem teheti be senki a lábát sajnos... :S de jó lenne ha oltás "ellenében" bejöhetne apa látogatni...
2013. márc. 16. 18:43
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Miskolcon szült 2 napja a Semmelweisben egyik ismerősöm. Az apuka mindenféle oltás nélkül bemehetett a szülésre. Látogatni nem mehet.
2013. márc. 16. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom..örülj szerintem,ha egyáltalán a szülésre beengedik!!Szerintem látogatni már nem fogják beengedni.Én kedden voltam Uh-on a Semmelweisben és a páromat kiküldték az épületből is,pedig biztosan tudod,hogy az Uh lent van a földszinten..hát nem engedte be sem a portás,sem a biztonsági őr..pedig nekem a párom ráadásul még mentős is(de ezt is tudod),de nem számít ez most nekik,mert azt nézik,hogy ne fertőzzék meg a látogatók a mamát és a babát!!

32+4 hkm (tymy)

2013. márc. 16. 18:48
 7/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat lányok! :) erről az oltás dologról jó lenne konkrétabb! valaki???

mikor először voltam nst-n,sajnos akkor kint kellett várakoznia apának,azóta nem is viszem magammal...

esküszöm,egyedül nem szülöm meg, bent marad,amíg fel nem oldják a tilalmat! :)

2013. márc. 16. 18:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Milyen konkrétabb válaszra gondolsz az enyémnél??? Nem értem. Leírtam, hogy ott, ahol te is szülni fogsz, két napja március 15-én beengedték az apukát, méghozzá egy császáros szülésre. Nincs beoltva influenza ellen.
2013. márc. 16. 19:04
 9/15 A kérdező kommentje:
a konkrétabb az lenne,ha be van oltva,látogathat-e.
2013. márc. 16. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
SENKI nem látogathat, ha be van oltva ha nem.
2013. márc. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!