Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tudtok erről a látogatási...

Mit tudtok erről a látogatási tilalomról? Ha be van oltva apa, akkor tényleg bejöhet? És a papás szülés? Vajon meddig tart még? Országos a tilalom?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

KEDVES LEPONTOZÓ!!!

HA TE ENNYIRE TISZTÁBAN VAGY AZZAL,HOGY HOGYAN MŰKÖDIK MISKOLCON A SEMMELWEIS KÓRHÁZBAN A LÁTOGATÁS,AKKOR KÉRLEK ÍRD MÁR MEG NEKÜNK,MERT AHHOZ IGEN ÉRTESZ,HOGY LEPONTOZD A VÁLASZOKAT,KÖZBEN MEG FINGOD SINCS ARRÓL,HOGY NÁLUNK HOGYAN MŰKÖDNEK A DOLGOK!!!Ha ennyire okos vagy,akkor ne csak pontozgass hanem választ is írj!!!Kezd már nagyon elegem lenni belőled!!!Egyébként meg a kérdezőnek írtam nem neked!!Ha nem tetszik a válaszom,akkor ne foglalkozz vele,vagy húzz el erről az oldalról és ne is gyere vissza!!!

2013. márc. 16. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
3éve szültem Veszprémben és nem jöhetett be senki apuka hiába voltak oltva. Én meg utána 4napig a szobából se mehettem ki...
2013. márc. 17. 08:56
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi lányok,akkor nem kutakodom oltópont után, úgy látom felesleges... :( nem baj,legalább nem kell apának minden nap munka után még egy órát buszoznia hozzám.
2013. márc. 17. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Mikorra vagy kiírva? Szerintem már nem fog ez a látogatási tilalom sokáig tartani.
2013. márc. 17. 10:13
 15/15 A kérdező kommentje:
28-ára. pont ma hallottam a hírekben,hogy még mindig járvány van... másfél hét alatt még tuti nem fog lecsengeni :( de jó lenne,ha igazad lenne!
2013. márc. 17. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!