Ha látogatási tilalom van a kórházban, akkor apuka sem lehet bent a vajúdás és szülés alatt?
Barátnőm szült influenzaszezon alatt, nem mehetett be az apuka a szülésre.
A csomagokat nem tudom :-(
Szt. János kórházban szültem, senki nem foglalkozott vele hogy látogatási tilalom van!
Simán bent volt a szülésen, majd a kórterembe is bárki bejöhetett, pedig a babák is ott voltak!
Szia!
Én 3 évvel ezelőtt szültem, már bent feküdtem, amikor H1N1 miatt volt karantén a nőgyógyászaton. Hiába volt beoltva a férjem, nem jöhetett be a szülésre.
A csomagokat úgy lehetett megoldani, hogy a nőgyógyászat ajtaja előtt letette, becsengetett a nővéreknek és ők hozták hátra nekem a szobába.
Szerdán feküdtem be, vasárnap szültem és köv. csütörtökön jöhettünk haza. Ezen idő alatt péntektől csütörtökig még a szobából sem mehettem ki, csak a szülés idejére. A szülés után be voltam zárva a 4 fal közé, se a folyosóra, se máshova nem mehettünk. Bármire szükségem volt, a nővérekre, csecsemősökre voltam szorulva. Az osztály hűtője a folyosó túlvégén volt, ha kellett a joghurtom, vagy ásványvíz, mindig csengetnem kellett a személyzetnek. Nem volt egy leányálom.
Amikor hazajöhettünk, felüdülés volt már az, hogy kijöhettem a folyosóra egyáltalán. Rá pár napra feloldották a karantént.
Na, ez volt az én történetem, pont 3 évvel ezelőtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!