Lehet hülye kérdés, de ha a szülészeten és a csecsemő osztályon látogatási tilalom van, akkor az apás szülés kivan zárva? VESZPRÉM érdekelne ha valaki tud róla valamit!
Figyelt kérdés
Köszi2012. márc. 14. 12:38
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos. Rá kell kérdezni az adott kórházban.
2/12 anonim válasza:
Én is tettem fel nem rég egy ilyen kérdést. Konkrétan Veszprémet sajnos nem tudom, de az ország különböző részeiről írták, hogy szülésre be lehet menni, csak utána látogatni nem.
3/12 anonim válasza:
Veszprémet nem tudom, de mikor Gyöngyösön szültem, látogatási tilalom volt, de a szülésre bejöhetett az apuka.
4/12 anonim válasza:
Szia!
Amikor én szültem,hiába akartuk volna az apás szülést,nem engedték meg a tilalom miatt.Igaz,ez nem Veszprémbe volt.
5/12 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon remélem,hogy bejöhet :) ha utána nem azt se bánom már csak akkor legyen ott velem :D Első szülésnél is olyan jó volt,nekem nagyon sokat segített.Remélem be engedik.Köszönöm mindenkinek!
2012. márc. 14. 12:52
6/12 anonim válasza:
Én úgy tudom nem tilthatják meg, hogy szülésre be menjen az apa, csak határozottnak kell lenni!
7/12 anonim válasza:
Szegeden nem jöhetett be, sajnos. Határozott fellépés ide-oda, a látogatási tilalom miatt tett biztonsági intézkedések erősebbek voltak.
8/12 anonim válasza:
Én is kérdeztem ilyet nem olyan régen. Ahány kórház, annyi szokás. Egyik helyen beengedik minden nélkül apát a szülésre, másik helyen csak két hétnél régebbi oltási papírral, valahol be sem engedik. Az a tuti és te is akkor nyugszol meg, ha felhívod az adott kórházat.
9/12 anonim válasza:
A Szent Istvánba bejöhet, sajnos Vp-ről nincsenek infóim.
10/12 anonim válasza:
De megtilthatják, ha látogatási tilalom van. Viszont nem mindegyik kórház tiltja is meg, ezt a saját kórházadban érdeklődd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!