Császármetszéses szülés után a következő császár után is olyan nehéz a felépülés?
Én csak egyszer szültem császárral,de nekem bőven elég volt,ahogy neked is gondolom.
Beszélgettem olyannal,aki kettőt szült így és állítólag a második,ha lehet még jobban fáj.
(Ennél pokolibb fájdalmat mondjuk nem tudok elképzelni.)
Én nagyon bízom benne,hogy pár év múlva a 2. babó már spontán érkezik.
Boldog babázást!
7 hós kicsi fiú anyukája
Szia!
Én 9 hónapja szültem császárral (nem akart befordulni a babám), megvárták még teljesen eltűnt a méhszáj, 4-5 nyomás után, vittek a műtőbe, amikor már teljesen kipurcantam. Nekem felüdülés volt a császár, sőt már könyörögtem érte, de én gyorsan felépültem. Jó az első napot nem kívánom senkinek, de 1 hét után semmi bajom nem volt. A környezetemben is mindenki csodálkozott. Egyik ismerősömet most császározták másodjára (ő is hamar felépült az első után), de azt mondta, hogy sokkal rosszabb volt, mint az első.
Húú! Ha lehet, most még jobban beparáztam. 33 hetes vagyok. Másodszor is császárom lesz. Az első is egy kínszenvedés volt, akkor most mire számítsak?
Viszont volt egy komoly aranyér műtétem, (részben ez miatt lesz a 2. is császár)na az sem volt piti.
Ha kikönyörögném a dokinak a normál szülést, akkor meg félhetnék, hogy alul lesz megint egy borzalom.....
Bocsi, hogy bele kérdeztem, ahelyett, hogy válaszolnék, de nagyon-nagyon félek.
Engem is elkeserítettetek, már bocsánat az off-ért.
Terveznénk a második babát (kb fél év múlva), de én is császáros voltam (borzasztó élmény volt). Remélem, h hagynak majd rendesen megszülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!