Akik császárral szültek, tényleg olyan rossz a felépülés szülés után mint ahogy azt egyesek mondják?
Tudnátok adni pár jó tippet,vagy tanácsot mire figyeljek oda?
37hkm
Szia kedves utolsó válaszoló!
még egyben vagyunk, és képzeld befordult a pici lányom szóval most már totál káosz van a fejemben, nem tudom mire készüljek hisz bármi megtörténhet még, az biztos hogy nem szeretnék mindkettőbe belekóstolni, úgy értem hogy elkezdek vajúdni kitudja mennyi időn keresztül és utána császár a vége mert már ilyet is hallottam, bár megmondom őszintén olvasva a soraidat meg a többi válaszolóét jobb lenne megszülni természetesen,legalább túl lennék rajta a babám is rögtön velem lenne nem kellene várnom órák hosszat hogy velem legyen.
minden jót neked :)
Huh, mikorra vagy kiírva? Ez aztán a fordulat.
Én is nagyon be vagyok rezelve, magam sem tudom, miért. Mindkettőtől tartok, de túl kell lennünk rajta, s utána élvezhetjük a babázást. Én a pici illatára, bőrére, érintésére fogok közben gondolni, ezt eldöntöttem, bármi lesz.
Ügyes legyél! S ha lesz energiád, megírhatnád, végül milyen szülésed lett!
Amúgy az utolsó voltam.
Minden jót!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!