Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik császárral szültek,...

Akik császárral szültek, tényleg olyan rossz a felépülés szülés után mint ahogy azt egyesek mondják?

Figyelt kérdés

Tudnátok adni pár jó tippet,vagy tanácsot mire figyeljek oda?

37hkm

2015. szept. 7. 08:26
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó válaszoló!

még egyben vagyunk, és képzeld befordult a pici lányom szóval most már totál káosz van a fejemben, nem tudom mire készüljek hisz bármi megtörténhet még, az biztos hogy nem szeretnék mindkettőbe belekóstolni, úgy értem hogy elkezdek vajúdni kitudja mennyi időn keresztül és utána császár a vége mert már ilyet is hallottam, bár megmondom őszintén olvasva a soraidat meg a többi válaszolóét jobb lenne megszülni természetesen,legalább túl lennék rajta a babám is rögtön velem lenne nem kellene várnom órák hosszat hogy velem legyen.

minden jót neked :)

2015. szept. 23. 12:06
 32/36 anonim ***** válasza:

Huh, mikorra vagy kiírva? Ez aztán a fordulat.

Én is nagyon be vagyok rezelve, magam sem tudom, miért. Mindkettőtől tartok, de túl kell lennünk rajta, s utána élvezhetjük a babázást. Én a pici illatára, bőrére, érintésére fogok közben gondolni, ezt eldöntöttem, bármi lesz.

Ügyes legyél! S ha lesz energiád, megírhatnád, végül milyen szülésed lett!

Amúgy az utolsó voltam.

Minden jót!!! :)

2015. szept. 24. 15:28
 33/36 A kérdező kommentje:
Jövőhét keddre vagyok kiìrva pont akkor talákozom majd a dokimmal is de én remélem hogy elöbb mert jön valami front holnap :) hàtha beindít valamit. Persze szivesen leírom majd hogy milyen volt bàrcsak màrt azokat a sorokat gépelném :)))
2015. szept. 24. 18:12
 34/36 anonim ***** válasza:
Na, mi újság? Már biztos megvan a baba :)
2015. okt. 8. 14:19
 35/36 A kérdező kommentje:
Igen! Okt.2-án 3610g és 50cm-el megszületett a kislányom :)
2015. okt. 8. 17:46
 36/36 anonim ***** válasza:
Gratulálok :) sok boldogságot!! Hogy ment?
2015. okt. 8. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!