Akik választottan császárral szültek, kérhették az időpontot is, hogy mikor vegyék ki a babát? Tehát válaszhattak "születésnapot"?
Anyósom 9 éve, nagyanyám 36 éve programcsászárnál választhatott 2 nap közül.
"Kért" császárnál nem tudom, hogyan működik.
Programcsaszarom lesz, bar nem kert csaszar, de vegulis ugyanaz a te szempontodbol. A hetet tudtuk, hogy betoltott 38 vagy 39. Mikor kovetkezett a vege (34.heten kb) a doki mondta, hogy a hatalmas fajdalmaim es a gyerek nagysaga miatt lehet a 38.het. Elozo heten egyeztettunk egy napot. A ferjem exfelesegenek szulinapjat nem akartuk es azt se, hogy 15-en meg benn legyunk. Utobbi azert, mert a Parlamenthez kozeli utcaban lakunk es tuntetesekkor behajtani tilos.:/
Oszinte leszek, a hetfot (ma) valasztottuk, mert az volt a legkorabbi ajanlata a dokinak. Szerencsere o egy helyen jarobeteg kezel es mut/szuleszt. En meg nem birtam volna mar tovabb a fajdalmakat.:/
(Kutvolgyi Korhaz)
38hkm
Igen. Programcsaszar, de nem kert, hanem orvosilag indokolt. Ma lesz, mert a legkorabbi idopontot akartuk a heten, a 38.het adott volt a doki altal. Azert ezt, hogy ne 15-en menjunk haza, mert a Parlament mellett lakni akkor nem leanyalom behajtasi szempontbol. Meg mert mar nagyon nehezen turom a fajdalmakat es a magzat is hatalmas.
38hkm
Egyik rokonomnak volt mindkét szülése programcsászár, mert korábban egy autóbalesetben elvesztette az egyik nyaki csigolyáját és protézis van a helyén.
Emiatt nem kockázatattak hüvelyi szüléssel.
Nála mindkét gyerek úgy született, hogy a dokivel leültek, mindkettő kezében a saját naptára és kibingózták a közös szabad időpontot.
Én ugyanennél a dokinál szültem, természetes úton. Rá is fázott, mert csütörtök és péntek napközben ügyeletes, én meg csütörtök éjjel beestem elfolyt magzatvízzel, komplikációk is adódtak (méhlepényt műtőben vették ki), így ő reggel fél hétkor végzett velem teljesen. Héttől ügyeletes volt.
Délután bejött rám nézni, hát, nem tudom, hogy melyikünk nézett ki szarabbul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!