Ha nem akarsz otthon rumlit akkor a játszóházat ajánlom. Szinte minden plázában van, de nekem az Eleven park a kedvencem a Duna Pláza mellett.
2015. okt. 10. 16:37
2/12 anonim válasza:
A 4. szülinaptól(tehát az ovi kiscsoportjától).Mi is Bp.-en élünk.Volt már Mekibe,Játszóházba,és Hagyományőrző Udvarban is.Általában 10-12 gyerkőc van.A Mekis volt a legolcsóbb(kb. 15 ezer ft),a Hagyományőrző kb. 20-25 ezer,a Játszóház kb. 40 ezer ft volt.Jövőre már 2 gyereknek kell szervezni,mert a kicsi ovis lett,így Ő is "csatlakozik" a nagyobb testvérhez....
2015. okt. 10. 16:44
3/12 anonim válasza:
Mi otthon szoktuk tartani, a tortát én sütöm, veszünk üdítőt és rágcsit, de a vendégek is hoznak, így kb. 1-2 ezer Ft-ba kerül. A fiam 3 éves kora óta tartjuk így.
2015. okt. 10. 17:38
4/12 anonim válasza:
Mi a 4. szülinapon kezdtük, és itthon.
Most kistesó született, nem tudom/akarom bevállalni az előkészületeket és a rumlit, így egy kicsi, családias játszóházba megyünk, a közelbe (Sugar! játszóház, Újpest).
2015. okt. 10. 17:50
5/12 A kérdező kommentje:
Itthon tartás kizárt. Hiába nagy a lakás, nem igazán férnénk el. Kutya is van, aki néha szemtelen. Ellehet zárni, de ezt sem szeretném.
Így marad a "vhol megtartás".
Tarzan Parkot néztem, Minipoliszt, Polusba a játszóházat, illetve, egy másik játszóházat a 14. kerületben.
A hagyomány őrzőt megnézem. Köszi az infókat! :)
2015. okt. 10. 18:20
6/12 anonim válasza:
A 2. vagyok.Sarkad udvar a neve,nagyon jó kis hely.Attól függően,hogy fiúkról vagy lányokról van szó,állítják össze a programot(mert végig foglalkoznak Velük).Lepényt sütnek,kézműveskednek,agyagoznak,fiúk esetén íjászkodnak,kardoznak stb.a koruknak megfelelően).
2015. okt. 10. 18:36
7/12 anonim válasza:
8 éves, még nem tartottunk ilyet. Az oviban nem volt divat, a suliban meg nem volt rá még mód. Ősszel van a szülinapja, elsőben ugye ilyenkor még nem igazán alakulnak ki a baráti kapcsolatok, de másodikban sem, mert iskolát váltottunk, szóval csupa új gyerek. Más gyerek-ismerősünk nincs, úgyhogy egyelőre nem is nagyon lenne kit meghívni.
2015. okt. 10. 20:43
8/12 anonim válasza:
Most bakker miért nem hasznos, amit írtam? Melyik kreténnek nem tetszett? Talán nem a kérdésre válaszoltam, vagy mi?
2015. okt. 11. 12:02
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ki pontozta le a válaszokat, de gratulálok neki.
Nekem mindegyik hasznos volt. Köszi.
2015. okt. 11. 13:26
10/12 anonim válasza:
Tavaly, 5 évesen kezdtük el, idén és tavaly is játszóházban tartottuk, jól sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!