Ti mennyi hetesen kezdtetek el vásárolni baba dolgokat? (ruha, cumi stb. )
24. hét után apránként vettünk meg mindent.
Így volt időm felmérni és összehasonlítani a dolgokat, egy-egy nagybevásárláskor már valami babaholmi (popsitörlő, textilpelenka stb.) bekerült a kosárba.
A 36. héten vettük meg a babakocsit és kész is voltunk mindennel.
Amikor a fiammal voltam terhes, akkor rögtön a pozitív teszt után. Mondjuk ő nem tervezett baba volt (ettől függetlenül nagyon örültünk neki, mint az ebből is látszik), és még nagyon fiatal is voltam, húsz éves, szóval nekem meg sem fordult a fejemben, hogy valami gond is lehet esetleg. Úgyhogy amikor megszületett, már rég megvolt mindene, de ettől függetlenül rendíthetetlenül vásároltam, na persze akkor már javarészt felesleges dolgokat, csak ezt akkor még nem tudtam :D
Most, tíz év elteltével várjuk a tesót, két év próbálkozás után, jelenleg 8 hetes vagyok, és most sokkal parásabb vagyok, úgyhogy még semmit nem vettem, és szerintem kb. a 20. héten fogok nekiállni. Így is bőven lesz időnk mindent beszerezni, még az én szám íze szerint is, hogy én tényleg nagyon apránként szeretek vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!