Baba hajkefe, olló, csaló cumi és lázmérő vásárlásakor milyen szempontok alapján válasszak?
Babaollót vettem, középárasat azt hiszem NUK. Nincs nagy jelentősége szerintem.
Lázmérőt kaptunk egy infrásat, na olyat ne vegyél egy rakás sz...r. Vagy hagyományos lázmérőt használjatok popsiban, bár azt kb. 1 éves kortól már nem tűrik, vagy a fülhöz érintőset.
De mi a hóna alá raktuk akkor is mikor még nagyon pici volt.
Hajkeféből én a durvábbikat vettem, mert sok haja volt a kicsinek és ezzel jobban át lehetett fésülni és semmi baja se lesz tőle, nem kell rányomni olyan erősen a fejbőrre.
Amugy ennek sincs nagy jelentősége szerintem, pár hónapos korától már a mi hajkefénkkel, fésűnkkel fésültük ,mert hosszú volt a haja és a kis hajkefe kevés volt.
Cumit én aventest vettem, csak hogy legyen otthon, az első pár hónapban elalváshoz kellett neki, de amikor elaludt vagy kiesett a szájából vagy elvettem tőle, utána az ujját szopizta. Lényeg, hogy nem kell drágát venni egyikből se szerintem.
Hajkefét puhát vettünk, amíg pici volt, ollóból középárasat, de most, hogy lassan két éves a lábán csipesszel (babcsipesszel) vágjuk, mert valahogy annyira puha még a körme és ráhajlik, követi a lábujja formáját, hogy egyszerűen nem tudjuk az ollót berakni közé, csipesszel könnyebb.
Nem cumizik, így cumi nincs, lázmérőből nekünk vagy a hagyományos higanyos vált be (ha van még elfekvőben valahol a családban), vagy amelyik úgy néz ki, mint ezek a régi higanyos lázmérők, csak éppen nem higany van bennük. Lázmérőben sajnos van tapasztalat, ismeretlen okú belázasodásai voltak a fiamnak, magasabb alaphővel, rengeteget próbáltunk és messze ezek a legmegbízhatóbbak. A digitális, pár mp alatt mérők közt akár 1 (!!!) foknyi különbség is volt, pedig vagyonokat fizettünk, szóval nem épp a legolcsóbbakat vettük, sőt... A fül- és homlokmérők még tragikusabb képet mutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!