Aki a Sote 2 Szült Budapesten programozott császárral kérem írja meg hogyan zajlik a műtét? Nagyon félek!
Bevisznek a szülőszobára, amint szabad a műtő visznek be, felfekszel meztelenül és betolnak a műtőbe. Ott már várni fog az anesztes, aki szépen beadja a spinálist. Kiemelik a babát, megnézi őt is a neonatológus, megmutatják, téged összevarrnak és viszik a csecsemősökhöz, téged pedig az örzőbe. Ha ügyesen adják be (és miért ne adnák), akkor azt fogod érezni, amikor emelik ki a babát, de nem fáj, csak kis rángatást érzel, kicsit kellemetlen. Az őrzőbe pár óra múlva felhozzák a babát neked, akkor is ha még nem állhatsz fel, nálad hagyják kb fél órára.
6 órával a szülés után kell felállnod, ott áll melletted a nővér, kikísér a mosdóba, utána szépen visszafekszel és reggelig békénhagynak!
Másnap jön a vizit, és ha minden oké akkor mehetsz a gyerekágyra a kicsihez.
Ne parázz, nem maradsz ott az asztalon! :)
Jaj miért maradnál már ott? Nyugi, attól, hogy nemrég végzett még biztos ügyes, megbízható.
Nekem anno 2010-ben az első császárom a sote 1-en egy nagyon fiatalka doktornő végezte. Emlékszem még meg is lepődtem, mert először azt hittem ő csak valami nővérke, aztán kiderült, hogy ő a doki aki műteni fog. :)
És minden rendben ment, szépen dolgozott.
Ne izgulj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!