Lehetséges lenne? A tesóm 34 hetes, császárral szeretne szülni, de az orvosa nem hajlandó erre. (Semmi nem indokolja a császárt, mindketten egészségesek. ) Tudtok olyan orvost Miskolcon, vagy Budapesten aki végez így is császárt?
Mért szeretne császárral szülni?Én is így akartam (féltem a fájdalomtól), aztán természetes úton szültem a gyerekeimet és egyáltalán nem bánom. Barátnőmet császározták. SEbláza lett, elapadt a teje(bár nem is szoptathatott, mert olyan erős gyógyszereket kapott a fertőzés miatt), a varrata rondán gyógyult... Szóval ez sem tuti, hogy jobb.
De keressen egy jó pénzéhes dokit és fizessen neki jó sokat és akkor az tuti megcsinálja neki.Én nem ajánlanám. Ha szükséges lesz úgyis megcsinálják, ha meg nem minek szabdaltassam magam feleslegesen?
Ha mindketten egészségesek, akkor felesleges a császár. Miért akarja?
Én mondjuk császárral szültem, és nem bánom. Egyáltalán nem kellett végigszenvednem a szülést, igaz nekem akkor fájt, mikor elmúlt a spinális érzéstelenítő hatása. De túl lehet élni. A 3. napon lett tejem, azóta is szépen szopizik a fiam, a varrás már nem is látszik (9 hete volt), a lábadozás is gyorsan ment. Péntek este született a kismanóm, kedd reggel már mehettünk haza és első perctől kezdve én láttam el itthon is, mert nincs segítségem. A kórházban is velem volt az örzőben is, igaz ott még nem kellett ellátni, nem kellett tisztába tenni, mert nem volt még se pisi, se kaki. 3 hét után már nem is véreztem, meg semmi sem jött. Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden császárosnak vannak rossz élményei, de ha nem szükséges, akkor minek? Nekünk muszáj volt, mert a kis drágám belekakilt a magzatvízbe.
Nekem faros, azon túl lábtartásos volt, és így kakilt a vízbe. Szóval egyébként is császár lett volna, de így még veszélyeztetettebb volt. Ráadásul első baba.
De azt mondom, ha nincs oka rá, akkor vállalja a sima szülést. Igaz, hogy mint már írtam, én nem bántam meg a császárt, de ha lehet, a második babámat szeretném simán szülni, bár nem sok esélyt adott neki a doki. Azért reménykedem...
20:33 voltam
Biztos van ilyen orvos, de nem túl etikus, mit mondjak :P
Én nem ismerek ilyet, de sajnos már hallottam, hogy egyesek jó pénzért szinte bármit... :P
A császár az életmentő műtét és nem kívánságra van...
Ha nincs semmi baja a terhességének, akkor szülje meg természetesen mint már annyian a világon...
... túl lehet élni!!! És nem olyan szörnyű, mint ahogy azt sokan beállítják, persze vannak extrém esetek, de az azért elenyésző!
Nekem egy egész éjszakai fogfájás vagy fülfájás sokkal fájdalmasabb, mert azokban nincsenek fájások közötti szünetek.
Minden kismami fél a szüléstől valamennyire,ez természetes.
De hogy valaki császármetszést "szeretne" az szerintem nem normális!
Millió és millió anyuka szült már gyereket!
Én babát várok,a méhlepény a "kijáratnál" van és most azon imádkozom h menjen feljebb mert természetes úton szeretném szülni!
Remélem elkerülhető lesz a császármetszés persze ha életmentésről van szó és muszáj az egy teljesen más téma!
Úgy hallottam van olyan, aki elvállalja.
Nálunk úgy alakult hogy 14 óra természetes úton való próbálkozás után császár volt a befejezés. Lelkileg és fizikailag is kimerültem teljesen. Mégis azt üzenem neki legalább próbálja meg! Én azért voltam magam alatt napokig, mert még megszülni sem tudtam:( Aztán azért mert gyakorlatilag nincs tejem. Mozogni pedig még mindig csak óvatosan tudok- 2 hét telt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!