Lehetséges lenne? A tesóm 34 hetes, császárral szeretne szülni, de az orvosa nem hajlandó erre. (Semmi nem indokolja a császárt, mindketten egészségesek. ) Tudtok olyan orvost Miskolcon, vagy Budapesten aki végez így is császárt?
Lehet hoyg sokaknak nem tetszik de ha nem életmentő csak kívánságműsor akkor minek én nagyon haragszok a rokonaim is ilyenek első gyereke császáros volt a másodikat símán megszülhette volna de nem mert azt mondták hogy nagy baba lesz és be.zart a végén meg 3200 lett a kislánya, símán megszülhették volna. Másik rokonomék meg kicsengették a lovét meg sem akarta próbálni a szülést. Mi erre azt szoktuk mondani hogy nem is szültek csak megműtötték őket.
Remélem akiknek életmentő volt a császármetszés vannak annyira jók hogy ezt megértik nekem ez a véleményem.
Ja én símán szültem 6 hónapja 3880 gramm 51 cmes kislányt.
Miskolcon szültem, de dokival kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, nem hallottam ilyet.
Leírom azért a véleményemet, hátha segít a tesódnak.
Ha mindketten egészségesek, akkor próbált lebeszélni a császárról. Komoly hasi műtét és orvosilag nem is tartozik a szülés kategóriájába. Ezt onnan gondolom, hogy a császáros ismerőseim mondták, hogy felhívta a dokijuk a figyelmüket, hogy innentől, ha kérdezik, hogy műtve voltak-e, akkor igennel szíveskedjenek válaszolni.
A császárosok ráadásul 2 év alatt regenerálódnak teljesen, ami egy sima szülésnél 3 hónap (belső sebek).
Szülésnél nekem elég volt a gáz,de kérhet eda-t is, állítólag nagyon jó (én a gerincem miatt nem mertem volna).
Ne féljen. És a baba érdekeit tartsa szem előtt.
Sajnos azonban az elme furmányos és ha a tesód nem akar simán szülni, akkor hiába beszélitek rá, nem fog menni.
Akkor meg csakazértis császár lesz a vége. Viszont, ha így lesz, akkor már felesleges ezen lovagolni segíts neki majd.
Ha semmi nem indokolja a császárt úgyis hagyják vajúdni. Akkor meg mi értelme lenne? Mellesleg a császár sokkal jobban fáj a legtöbb nőnek, mint a sima szülés. Nekem egy pokol volt, a vajúdást viszont jól bírtam. 1 2 perces utat 24 perc alatt tettem meg császár utáni nap, felülni, tüsszenteni, köhögni, nevetni alig mertem.Saját magával tol ki a tesód, ha direktbe ezt akarja, mert sok császárosnak nincs teje, begyullad a sebe, egész életében érzékeny a seb és sorolhatnám.A sima szülést pedig általában pikk-pakk kiheverik a nők.
Biztos talál olyan dokit, akinek, ha megtömi a zsebét megcsászározza majd, de ha egy mód van rá beszéld le erről.
Bocs, lányok, asszonyok, de nem vita lett indítva a császármetszésről, hanem azt kérdezte a kérdező, hogy tudunk-e olyan orvost, aki jó pénzért elvállal egészségügyileg nem indokolt császármetszést.
Nagyon pozitív, hogy senki nem tud nevet mondani! Én sem, de hallottam már olyat, hogy lefizethetők egyes hentesek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!