Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szült kismamák...

Császárral szült kismamák miket ettetek a műtét után? Miket lehet enni, inni?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt a műtét másnapját,valamint a további bent töltött napokat.Hogyan készüljek a bevásárlással,hogy ne a férjemnek kelljen majd ezt is elintéznie.
2011. okt. 5. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

A kórházban adnak kaját.

De ha nem kell, mert ugye ismerjük a kórházi kaját, akkor bármit, amit akarsz, amit kívánsz.

2011. okt. 5. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az első napon, illetve amíg nem volt széklet, pépeset ehetsz, amit adnak a kórházban, illetve kekszeket. Inni teát, ásványvizet lehet, a rostos nem ajánlott, főleg a baracklé. Nekünk ezt mondták a kórházban. Ha volt már széklet, akkor mindent lehet enni, inni is.
2011. okt. 5. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én az első nap szerintem kb. semmit sem ettem de senki nem mondta, hogy mit lehetne vagy mit nem. Azt tudom, hogy kórházi kaját egyszer sem ettem azt se tudom ik voltak, meg sem néztem. :O Most meg fogom nézni legalább. Januárban folyt.köv. .)
2011. okt. 5. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Siófokon a műtét napján nem lehetett semmit se enni. Utána ahhoz kötötték, h van-e széklet. Mivel nem volt, ezért másnap csak egy kis húsleves lét ehettem zöldség és tészta nélkül. Mivel nagyon éhes voltam, ezért titokban ettem kekszet meg egy szelet kenyeret. Nem lett tőle semmi bajom.

Szénsavmentes vizet, nem rostos üdítőket (pl. almalé) és szoptatós teát már rögtön a műtét után lehetett inni.

2011. okt. 5. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Reggel 8-kor császároztak, fél 4-kor keltettek fel, este az ágy szélén félig ülve rántott húst ettem... Előtte persze rákérdeztem a dokinál. Azt mondta egyek, ami jólesik. Másnap húslevest ettem szintén rántott hússal. A kórházi kaját inkább kihagytam. Másnap amúgy reggeltől ettem aszalt szilvát, hogy legyen produkció. Délutánra össze is jött.
2011. okt. 5. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
én a kórházi menüt ettem végig,teljesen jó volt...A műtét napján azt hiszem semmit nem ehettem(nem is kelhettem fel 24 óráig),nem is kívántam...Másnap keksz,és 3. naptól ehettem rendesen..
2011. okt. 5. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem 1 dolgot mondott a szülésznő, banánt ne egyek első nap. Én szilva levet ittam, és így nem kellett hashajtózni.

Amúgy bármit ehettünk.

2011. okt. 6. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

Első nap szénsavmentes ásványvíz szivószállal,fej megemelése nélkül.Amíg nincs széklet, nálunk nem lehet enni, inni viszont kell bőségesen. Kicsi á.vizes üvegeket vigyél, többet is, ne pohárból próbálkozz. Tartsd be, hogy ne emeld meg a fejed, csak fordítani szabad és igyál sok-sok folyadékot, megkíméled magad a borzasztó fejfájástól.

Amikor már lehet enni, a kórházi levest ehettem meg, és folyadék, folyadék, folyadék. Utána joghurt és háztartási keksz volt menü. 4. nap jöhettem haza, alig ettem bent valamit, mert nem kívántam és nagyon nem is ajánlott, én betartottam mindent. Jó állapotban jöttem haza, itthon is óvatoskodta, fokozatosan tértem vissza a normál kaják felé. 13 hónapig szoptattam.

2011. okt. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!