Volt olyan Aki azt mondta, hogy Ő csak császárral szeretne szülni?
Én terhesség előtt úgy gondoltam, császárral szeretnék. Aztán ez babavárás alatt teljesen elmúlt. Vajúdás alatt nagyon gyorsan tágultam, mégis császár lett a vége. Fizikailag és lelkileg is elég rossz volt utána, persze az első és legfontosabb, hogy a baba érdekében történt.
Nagyon nagyon szeretném, ha a második természetes úton születne meg.
Tudom, hogy most le fogtok pontozni, de nem érdekel, mert itt állandóan leszólják a császárosakat, meg lesajnálják, főleg a a szuperanyucik :-p
Ha természetesen kellett volna megszülnöm a gyerekeimet, akkor ez van, de én szívem szerint nem akartam természetes szülést, féltem tőle, kértem a dokimat a császárra, és végül az élet is úgy hozta, hogy mindekettővel császározni kellett. Nem volt rossz egyáltalán, tudtam szoptatni is, megvolt a kötődés, gyorsan és szépen gyógyultam, 2 nap után már én is járkáltam, gondoztam a gyerekemet, hamar tudtam újra szexuális életet élni, és a mai napig minden a legnagyobb rendben van.
Én pártolnám, hogy lehessen választani.
Én több ilyen lányt is ismerek, akik előre megbeszélték a dokijukkal, hogy császár legyen.
Először furán néztem rájuk, aztán rájöttem, hogy teljesen mindegy, ki hogy szül, nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya.
Igen.Én is császárral szeretnék szülni.Csak és kizárólag.De ehhez szerintem nagyon nehéz orvost találni.
(tudom ezt nem itt kellene,ha valaki tud Szegeden,Kisteleken,Félegyházán olyan orvost,aki vállal ilyet,szóljon legyen szíves,akár priviben,köszi)
Az indok:nagyon félek attól,hogy úgy járok,mint anyukám:természetesen szült,a mai napig széklet és vizelettartási gondjai vannak szülés óta.Lassan 21 éve!
Van még egy csomó indok,de elég hosszú lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!