Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan Aki azt mondta,...

Volt olyan Aki azt mondta, hogy Ő csak császárral szeretne szülni?

Figyelt kérdés
Mert nem akart vajúdni? Esetleg már azt megtapasztalta.
2010. szept. 30. 15:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
61%
volt erről egy műsor.....igen, vannak ilyenek akik ennyire félnek a szüléstől.És igen, vannak ilyen orvosok is, akiknél lehet ilyet kérni! Én "rendesen" szültem és láttam akit császároztak....szörnyen néztek ki napok múlva is és alig tudtak járni!
2010. szept. 30. 15:24
 2/29 anonim ***** válasza:
85%

Én terhesség előtt úgy gondoltam, császárral szeretnék. Aztán ez babavárás alatt teljesen elmúlt. Vajúdás alatt nagyon gyorsan tágultam, mégis császár lett a vége. Fizikailag és lelkileg is elég rossz volt utána, persze az első és legfontosabb, hogy a baba érdekében történt.

Nagyon nagyon szeretném, ha a második természetes úton születne meg.

2010. szept. 30. 15:29
 3/29 anonim ***** válasza:
76%

Tudom, hogy most le fogtok pontozni, de nem érdekel, mert itt állandóan leszólják a császárosakat, meg lesajnálják, főleg a a szuperanyucik :-p

Ha természetesen kellett volna megszülnöm a gyerekeimet, akkor ez van, de én szívem szerint nem akartam természetes szülést, féltem tőle, kértem a dokimat a császárra, és végül az élet is úgy hozta, hogy mindekettővel császározni kellett. Nem volt rossz egyáltalán, tudtam szoptatni is, megvolt a kötődés, gyorsan és szépen gyógyultam, 2 nap után már én is járkáltam, gondoztam a gyerekemet, hamar tudtam újra szexuális életet élni, és a mai napig minden a legnagyobb rendben van.

Én pártolnám, hogy lehessen választani.

2010. szept. 30. 15:33
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
Én vagyok rá a példa. Én konkrétan a szüléstől féltem. Lehet emiatt sem tudott megszületni egyik gyerekem sem természetes úton. Ettől függetlenül vajúdtam vagy 8 órát és ezek után lett császár. Amúgy attól is függ ez, hogy ki mennyire hagyja el magát a császár után. Én amint jöttel felkeltem és csináltam a dolgom. A kórházban több dolgozó is hitetlenkedve nézett, mert nem akarták elhinni, hogy előző nap császároztak következő nap pedig már úgy sétálgattam, mintha semmi nem történt volna. Mondták, hogy ha nem tudnák, hogy császároztak biztos nem gondolnák rólam. :) Szóval ilyen is van!
2010. szept. 30. 15:33
 5/29 nacebee ***** válasza:
77%
sajnos sokat voltam voltam kórházban és ott megtapasztaltam,h a császáros alig bírt meglenni,mikor hazaengedték még akkor is kínlódott,aki simán szült,mint a szobatársam az 14:30kor megszülte este fél 7kor már kibent a látogatókhoz.én ha lehet mindenképp sima szülést akarok.
2010. szept. 30. 15:35
 6/29 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes dolog ez! Én mindenképpen természetes úton szerettem volna szülni. Meg is beszéltük a dokival,hogy megpróbáljuk (ikerterhesség),mert a babák jól helyezkedtek. Mikor beindult a szülés,sajnos a dokim nem volt a városban,az ügyeletes meg azt mondta,hogy ő ikreket császározni szokott. A mai napig sajnálom,hogy nem tudtam természetes úton szülni. Viszont én is ismerek olyan lányokat/nőket,akik csak császárral lennének hajlandóak szülni. Pedig szerintem sokkal rosszabb,mert utána 3-4 napig még az is nagy nehézséget okozott,hogy megforuljak az ágyban,vagy esetleg felkeljek.
2010. szept. 30. 15:47
 7/29 anonim ***** válasza:
72%
1. szerintem senki nem néz le itt senkit, csak tény, h a császár egy műtét és egy orvosnak nem kéne pártolni, hisz ez veszélyezteti az anyát....stb...be voltam tojva a szüléstől, mint minden első szülő anyuka. Egyébként ha indokolt a császár, akkor az megint más kategória. És félreértés ne essék tisztelem azokat akik felvágott hassal is felkellnek ellátni a picit. Személy szerint viszont úgy gondolom, h aki csak úgy a császárt választja az nem tudja, mit választ, én szülés után 2 órával már ültem a fenekemen és ettem a hambit!
2010. szept. 30. 15:47
 8/29 anonim ***** válasza:

Én több ilyen lányt is ismerek, akik előre megbeszélték a dokijukkal, hogy császár legyen.

Először furán néztem rájuk, aztán rájöttem, hogy teljesen mindegy, ki hogy szül, nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya.

2010. szept. 30. 16:11
 9/29 anonim ***** válasza:
Én mindig is úgy gondoltam, hogy császárral akarok szülni, de mióta terhes vagyok, azóta a sorsra bízom magam. Ha nagy baba lesz, császárt szeretnék. Nem a vajúdás miatt, hanem azért, hogy ne Ott jöjjön ki a baba, és hogy neki is könnyebb legyen, ne nyomódjon meg, stb. A babának biztonságosabbnak érzem, de már nem ragaszkodok hozzá.
2010. szept. 30. 16:30
 10/29 anonim ***** válasza:
88%

Igen.Én is császárral szeretnék szülni.Csak és kizárólag.De ehhez szerintem nagyon nehéz orvost találni.

(tudom ezt nem itt kellene,ha valaki tud Szegeden,Kisteleken,Félegyházán olyan orvost,aki vállal ilyet,szóljon legyen szíves,akár priviben,köszi)

Az indok:nagyon félek attól,hogy úgy járok,mint anyukám:természetesen szült,a mai napig széklet és vizelettartási gondjai vannak szülés óta.Lassan 21 éve!

Van még egy csomó indok,de elég hosszú lenne..

2010. szept. 30. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!