Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan Aki azt mondta,...

Volt olyan Aki azt mondta, hogy Ő csak császárral szeretne szülni?

Figyelt kérdés
Mert nem akart vajúdni? Esetleg már azt megtapasztalta.
2010. szept. 30. 15:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
G. Ágiról meg még annyit, hogy már nem is tevékenykedhet szülész orvosként, olyan hibákat csinált. És sajnos az elcseszett szülései sokba kerülnek az államnak, csak azok nincsenek benne a statisztikájában, mert már nem otthon szülésnek számítanak. Hanem jó esetben még időben kórházba érnek és ott meg tudják menteni az anyát és a babát. Ez nagyon hosszú téma, hiányos a szabályozás, és a lehetőségek, ebbe nem is akarok belemenni.
2010. okt. 1. 22:43
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Na erről írtam korábban: ha császárral akarsz szülni és meg is tudod indokolni miért, értelmesen, lebutalibáznak :-P
2010. okt. 1. 22:49
 23/29 anonim ***** válasza:
41%
Már bocs, ha értelmesen megindokolják, az oké. De ezek nem olyan érvek voltak, hanem hülyeségek. Terjengő pletykák...
2010. okt. 1. 22:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi, például a biztosítós?
2010. okt. 1. 22:55
 25/29 anonim ***** válasza:
49%
ÁÁááá, nee. EZ ilyen egyszerű szerinted? Sem a sima szülést sem a császárt nem finanszírozza úgy a TB, hogy egy kórház jól jöjjön ki belőle. Amúgy TB-ről beszélünk, menjünk bele akkor már a közgazdasági vonatkozásaiba is... Nem nyereség alapon működik, elvileg, és szerencsére a kórházak sem - ahol felelősségteljes orvosok dolgoznak, nem mennek bele a buta libák kérésébe, hogy csak azért legyen császár, mert nem akarnak szülni, és vajúdni. Pl. a vajúdás nélküli császár életveszélyes.
2010. okt. 1. 23:06
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

Lecsukták a Geréb Ágnest egy életre? Vagy azóta is ott tevékenykedik a szülő nők körül? Az ÁNTSZ bezárta az ún születés házát vagy mit? Ja nem. És miért nem? Azóta is folynak otthon szülések, és azóta, hogy eltiltották is legalább 2 esetben közreműködött, ahol komplikációk léptek fel (és hánynál ahol nem). Úgyhogy ennyit erről, papíron el van tiltva, de a valóságban szabadon dolgozik.

Ne legyetek vakok. A hivatalokat nem érdekli, mit csinál, mert pénzt spórol és ez számít. Jó persze beüthet a baj, ahol mégis pénzbe kerül a dolog, de többsége mégsem ilyen, hanem sima szülés.

Nézd van egy barátnőm, aki természetes úton szült, megsérült a gyerek (nem vegetál, mint az oly gyakran látott nyomorultak a tévében)de 4 évesen nehézkesen jár, alig beszél és nem szobatiszta, nem járhat közösségbe. És ő próbál ezzel, hogy legalább nem császáros, mint az én fiam. Ami igaz, de hát... hm, azért nem kéne egy retardált gyerek, hogy ezt elmondhassam. És sokkal nagyobb az esély, hogy egy természetes úton szült gyerek megsérül, mint a császáros. Az meg ki a fenét érdekel, hogy az anyának melyik jobb? Nekem akkor is , most is a gyerekem fontos. És a császár bababarátabb.

2010. okt. 2. 07:52
 27/29 anonim ***** válasza:
49%
utolsó nálad a pont.
2010. okt. 2. 07:58
 28/29 anonim ***** válasza:
27%

Nézd van egy ismerősöm, aki császárral szült, hogy tuti ne legyen a babának baja. A gyerek gyönyörű volt, egészséges és érett. Csak épp nem érte stressz hatás születés közben, nem érte semmilyen préshatás és nem indult be a tüdő működése. Úgy született meg, mint egy koraszülött, és meghalt. Tényleg megérte.

Olvastál egy sírásgörbe-elemzésről is, amit császárral ill. természetes úton született babáknál végeztek?

Pontozzátok egymást így okosan továbbra is minden háttér tudás nélkül.

2010. okt. 2. 10:45
 29/29 anonim ***** válasza:
76%
Én veszélyeztetett terhes voltam, rettenetesen magas vérnyomással. A dokik azon filóztak, hogy mi legyen, sima vagy császár. Pechemre a sima mellett döntöttek, amitől míg vajúdtam(pusztán 27 órát..)az egekben volta vérnyomásom, ám "szerencsére" nem tágultam, így császár lett csak a vége, de akkor már olyan rosszul voltam, hogy napokig 170-es volt a vérnyomásom. A babám is oxigénhiányos tüneteket produkált az első napokban. Ha belementek volna a császárba, akkor mindez elkerülhető lett volna, de nem..nekik variálni kellett..Indok:túl sokan kérték akkoriban a mi kórházunkban(pénzesek) a császárt, így gondolták a csóri majd simán megszül..Pusztán majd az életünkbe került..
2010. okt. 4. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!