Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Barátnőm császárral szeretne...

Barátnőm császárral szeretne szülni de nem indokolt. Pszichésen nem tartaná nőnek magát utána és el akarja intéztetni a császárt. Van erre tippetek? Ötletetek?

Figyelt kérdés
Hallottunk már pszichiátriai szakvéleményt, vagy hogy hepatitise volt terhesség alatt és úgy lett császáros. Kérlek adjatok tippeket. Nem tehet róla, belebetegedne lelkileg a hüvelyi szülésbe. Negatív véleményt légyszi ne!
2010. jún. 19. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
ismerősömnek úgy lett császára h a szemműtéte miatt nem engedték szülni vagy ő kérte h amiatt inkább ne, juj nem is tudom... na persze ez egészen más, csak most így eszembe jutott.biztos meg lehetne vhogy beszélni a dokijával nem? nemtudom...
2010. jún. 19. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

szia vannak orvosk akik vállalnak így szülést pesten biztos hogy talál ilyet csak egy kicsit utána kell érdeklődni.

amúgy szerintem abba fog belebetegedni hgoy csaászárral szül, a hüvelyi szülés nem fáj annyira mint a császár,szerintem.

csak egy kérdésem lenn miért vállalt babát ha nem akarja megszülni?

akkor inkább adja valakinek oda ki vágyik egy pici babára

3 szor szültem ismán és élek

2010. jún. 19. 10:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Minden ember más, minden emberből mást váltanak ki dolgok. Szerintem ezt fogadjuk el és ne alkossunk negatív véleményt ismeretség nélkül. köszi
2010. jún. 19. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Teljesen meg tudom érteni.

Én kétszer szültem simán, lesz harmadik baba is, de csásszárral fog születni, mert a második szülésem során olyan komplikáció sorozat lépett fel, hogy most is szülhetnék,de nem merek.

Egyébként egy kis pénz a magánszemész zsebébe és meg is van a szakvélemény, hogy nem szülhet simán.

2010. jún. 19. 10:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is császárral szültem, de indokolt volt végül. Semmi bajom nem volt, másfél napig nehéz volt járni de ennyi! Azóta is hibátlanul vagyok. A 2.-nak: a gyerekét nyilván szeretni fogja, nem a szülés fajtája váltja ki ezt az embereknél, hanem a szeretet...
2010. jún. 19. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem talál olyan orvost, aki kérésre vállalná a császárt, szerintem is szemész.

Utána pedig, vagy akár még terhesség alatt, lehet hogy jó lenne, ha beszélgetne szakemberrel, mert a szülés folyamatán kívül bőven akadhatnak még olyan női-anyai dolgok, amik nehézséget okozhatnak neki - minden bántás nélkül.

2010. jún. 19. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
attol fel,hogy nem lesz olyan utana a szexualis elete?de olyan lesz nyugi!
2010. jún. 19. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is szemésszel beszéljen, csak nehogy úgy járjon, hogy a nőgyógyászának szól, ő elutasítja, aztán meg visz szemorvosi igazolást!? Kicsit furi lenne. Egyébként nincs egyedül....az én barátnőm 25 hetes terhes és pont a héten mondta, hogy ő azért imádkozik, hogy császáros legyen!!!! .....én azért imádkoztam, hogy ne úgy szüljek (sikerült)...nem vagyunk egyformák :)

2010. jún. 19. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
2 barátnőm is császárral szült, előre megbeszélték az orvossal. Jó pénzért bármit elvállalnak. Az egyiknek azt mondták téraránytalanság miatt (kicsi csípő, nagy baba), a másiknak is valami hasonlót.
2010. jún. 19. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is próbáljon meg beszélni az orvossal, esetleg adjon neki egy borítékot.

És ha tényleg szerezne pszichiátriai szakvéleményt? (szintén egy borítékkal a kezében)

Nekem nagyon nagy babát jósoltak, különösen nagy fejjel, na ekkor én is rákérdeztem a császárra, de az én dokim azt mondta hogy ez nem kívánságműsor (boríték nem volt nálam) Na persze a végén megcsászároztak, adódott egy csomó gond, a leleten meg az volt, hogy relatív téraránytalanság.

2010. jún. 19. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!