Barátnőm császárral szeretne szülni de nem indokolt. Pszichésen nem tartaná nőnek magát utána és el akarja intéztetni a császárt. Van erre tippetek? Ötletetek?
szia vannak orvosk akik vállalnak így szülést pesten biztos hogy talál ilyet csak egy kicsit utána kell érdeklődni.
amúgy szerintem abba fog belebetegedni hgoy csaászárral szül, a hüvelyi szülés nem fáj annyira mint a császár,szerintem.
csak egy kérdésem lenn miért vállalt babát ha nem akarja megszülni?
akkor inkább adja valakinek oda ki vágyik egy pici babára
3 szor szültem ismán és élek
Sziasztok!
Teljesen meg tudom érteni.
Én kétszer szültem simán, lesz harmadik baba is, de csásszárral fog születni, mert a második szülésem során olyan komplikáció sorozat lépett fel, hogy most is szülhetnék,de nem merek.
Egyébként egy kis pénz a magánszemész zsebébe és meg is van a szakvélemény, hogy nem szülhet simán.
Ha nem talál olyan orvost, aki kérésre vállalná a császárt, szerintem is szemész.
Utána pedig, vagy akár még terhesség alatt, lehet hogy jó lenne, ha beszélgetne szakemberrel, mert a szülés folyamatán kívül bőven akadhatnak még olyan női-anyai dolgok, amik nehézséget okozhatnak neki - minden bántás nélkül.
Szia!
Szerintem is szemésszel beszéljen, csak nehogy úgy járjon, hogy a nőgyógyászának szól, ő elutasítja, aztán meg visz szemorvosi igazolást!? Kicsit furi lenne. Egyébként nincs egyedül....az én barátnőm 25 hetes terhes és pont a héten mondta, hogy ő azért imádkozik, hogy császáros legyen!!!! .....én azért imádkoztam, hogy ne úgy szüljek (sikerült)...nem vagyunk egyformák :)
Szerintem is próbáljon meg beszélni az orvossal, esetleg adjon neki egy borítékot.
És ha tényleg szerezne pszichiátriai szakvéleményt? (szintén egy borítékkal a kezében)
Nekem nagyon nagy babát jósoltak, különösen nagy fejjel, na ekkor én is rákérdeztem a császárra, de az én dokim azt mondta hogy ez nem kívánságműsor (boríték nem volt nálam) Na persze a végén megcsászároztak, adódott egy csomó gond, a leleten meg az volt, hogy relatív téraránytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!