Ha császárral szülted kis korkülönbséggel a többedik babádat, hazajövetel utáni napokban,2-3 hétben melyek voltak azok a tevékenységek, amelyeket a heg miatt mellőzni kényszerültél?
Az első-kéz hozzászólással ne törődj, vannak ilyenek.
Nekem mindkét gyermekem császármetszéssel született, 22 hónap korkülönbséggel. A nagyot, aki 14,5 kg volt akkor kb 2 hétig nem emeltem, de azon kívül mindent megcsináltam, amire volt időm. Ha a nagyot pelusozni kellett megkértem h feküdjön az ágyra, öltözésnél segített.
Sajnos nem minden család teheti meg, h apuka otthon maradjon, így is örültem, hogy amíg a kórházban voltunk-másfél hét-addigra elengedték. A nagymamák pedig a főzésben segítettek, de effektíve itt nem voltak. nyugi, jön majd magától minden, én a műtét után pont egy héttel már fölmostam, vasaltam, stb.
3. vagyok. Akkor nem ilyen stílusban kellett volna leírnod. De azt hiszem, hogy mi már "találkoztunk" egy másik kérdésnél, Te még az élő fába is szeretsz belekötni, ezt élvezed! Bolhából elefántot...
Kérdezőnek: szívesen :)))
két fél mondatból leszűrsz egy stílust? jó vagy :D
melyik másik kérdésre gondolsz? elég ritkán írok ebbe a kategóriába és rajtam kívül van még 5ezer azonos százalékos válaszoló
örülök, hogy ilyen jól elvagytok egymással.
Kedves sokat válaszoló anyuka. Ne szégyeld magad, amiért időben otthon van apuka. Én csak azt írtam, hogy ha ennyire könnyű lenne számomra a válasz, biztosan nem írtam ki volna erről kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!