Szerintetek őrültség ikrek után kis korkülönbséggel bevállalni a harmadik babát?
Esetleg vki volt így? Ha igen,akkor direkt vagy véletlen jött össze?
Persze mki válaszára kíváncsi vagyok!
Őrültségnek nem nevezném, csak nagy bátorságnak!
S aki ezt bevállalja, az előtt le a kalappal!
Nekem csak egy lányom van, de el sem tudom képzelni, ha többen lenne. :):):)
Úgyhogy minden elismerésem, és nem tartom őrültségnek. Merész dolog, persze minden pozitív oldalával együtt.
Dehogy is őrültség:-)
Ha meg van hozzá az energiátok,lehetőségetek minden téren hogy egy harmadikról is gondoskodjatok, miért ne:-))?
A legszebb dolog a világon a nagy család:-)
Én is a kis korkülönbség híve vagyok, mi most várjuk a másodikat, az első 2 éves lesz a jövő hónapban.
Nekem van egy ismerösöm akinél az ikrei és a harmadik gyerek között másfél év korkülömbség van.
neki volt babysittere már eleve az ikreknél + anyósa is egy faluba lakott vele. náluk véletlen volt. többet nem is lehet gyereke, mert túl korán jött a második terhesség
Nem őrültség!Ha te úgy érzed hogy fizikailag és szellemileg is bírod akkor hajrá!
3 gyerekes anyuka
Köszi hogy máris ennyien írtatok!
05.34.-es! Hogy érted,hogy azért,mert hamar jött a következő baba,nem lehet több gyereke? Milyen összefüggés van a kettő között?
Egyébként még nem vagyok terhes,csak én is úgy gondolom,hogy jobb a kis korkülönbség. 5-6 év múlva kezdjek megint mindent? Így legalább már sok minden megvan. Na meg persze "önző" módon arra gondoltam,hogy az életemnek ezt a szakaszát ennek szentelem.Ha mondjuk 1 vagy 2 év múlva visszamennék dolgozni,aztán csak3-4 év múlva bevállalni a következőt,az az én munkámnál azt jelentené,hogy újra mindent a nulláról kezdeni...Mindegy,nem is ez az első és legfontosabb,de talán ha az ikreimmel elboldogulok,még egy babával is túléljük:)
Az nekem is eszembe jutott,hogy mi lenne ha megint ikrek lennének...:))Háát,nem tudom...az elsőnél sírtam amikor megtudtam,most már csak nevetnék rajta. A dokim is "megkért",hogy lehetőleg eggyesével essek teherbe újra:DD)
Nálunk ez a helyzet.
2006-ban megszülettek a fiaim, aztán terveztünk egy kistesót 2 év korkülönbséggel, ő lány lett és 2008-ban született, majd védekezés mellett becsúszott még egy kisfiú rá másfél évre. :)
Nekünk anyagilag belefért, sok segítségem van, igazából az ikrek után már nem tűnt nagy kunsztnak bevállalni még több gyereket. És mi most vagyunk kerek egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!