Aki kis korkülönbséggel vállalta a tesót (16,17,18 hónap) nem bánta meg?
Szia!
Nálunk 14 hónap van a 2 fiú között.
Így terveztük!
Az elején nem igazán értette még a nagyobbik, hogy a pici a tesó, de látta, hogy mi hogyan bánunk vele és Ő is utánozott minket!
Simizte, szeretgette. Arra mondjuk figyelni kellett, hogy ne etessen meg vele semmit :)
Eleinte semmi, de semmi nehézség nem volt.
Amikor a kicsi elkezdte a bátyus játékait megszerezni...na akkor törtek ki háborúk.
Most már 2 és 3 évesek és imádják egymást (spontán ölelések, puszik)
Játszanak együtt, nincs velük gondom.
Persze néha hajba kapnak, de hagyom ha nem vészes a helyzet.Ilyenkor megoldják ők maguk és jönnek dicsekedni, hogy:
- Anya kibékültünk!
Én nem bántam meg, hogy ilyen pici a korkülönbség! :)
A legjobb barátok lesznek (legalábbis ajánlom Nekik)
:)
Rajtad múlik, hogy milyen a tűrőképességed. Ha úgy érzed bírni fogod, akkor menni fog!
Nagyobb korkülönbségnél megvan az előítélet, hogy féltékenység van, de ez nem igaz. Köztem és bátyám közt 9 év van, gyermekeim között 7 év, és nincs féltékenység, és nagyon jól eljátszanak, mint ahogy anno én is a bátyámmal.
Én nem akartam kis korkülönbséget, de nem azért mert ez rossz! Hanem azért, mert tudtam, hogy az én idegeim nem bírnák. :)
Biztos, hogy ügyes leszel, egy anyuka mindent meg tud oldani, ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!