Volt olyan Aki azt mondta, hogy Ő csak császárral szeretne szülni?
15.29-es vagyok. Császár után több, mint 1,5 évvel 1 cm vastagon kiálló hegem maradt, ami még a mai napig viszket és fáj. Szóval csak ezért nem éri meg. :/
Persze ez egyéni, kinél hogy gyógyul, hát nálam így, pedig minden létező dolgot kipróbáltam rá.
De a lényeg úgyis az, hogy mindenkinek egészséges babája szülessen!
hát jól lepontoztak, valószínűleg mert a kérdést sem értették.....ha indokolt a császár, természetesen senkinek nem mondják, h nemá, de milyen világ felé megyünk?
Még azt is megértem akinek közeli rossz tapasztalata van, anyukája szülése, ami végülis magyarázható valamelyest öröklött dolgoktól való félelemként!
Nekem ez kicsit olyan h megeszem a sütit, de nem akarok meghízni! A császár egyébként a gyereknek sem feltétlen jó, nem is értem h egy orvos hogy asszisztálhat egy ilyenhez tiszta lelkiismerettel!
Szerintem az orvosnak kéne orvosi dolgokban döntenie és ha valaki fél (érthető) és ezért ragaszkodik a császárhoz, bizony be kéne kísérnie a dokinak egy kórházba és megmutatni egy császáros anyukát és egy nem császárosat...hogy lássa h mire "vállalkozik"! Persze ezzel sokan azt kockáztatnák h anyuka más orvos választ......
És ez a kérdés egyáltalán nem a "szuperanyukákról" szól és nem a csaszárosok lehúzásáról!
Nekem császárom volt és nem volt annyira gáz mint előtte ijesztgettek hogy így meg úgy és ilyen meg ilyen rossz lesz!
Ahhoz képest aki természetes úton szült rosszabul volt mint én akit császároztak! Este fél 6 fele császároztak (egészségügyi okok miatt) és rá 12 órára már járkáltam letusoltam stb..
A szobatársaim kérdezték mikor szültem hogy ilyen jól vagyok csak a felkeléssel volt gondom azon kívül semmi rossz tapasztalatom nem volt!!
így van, beszélt a Friderikusz műsorában egy orvos, aki elmondta ez az egész hisztéria kampány (rossz az anyának, ártalmas a babának) mesterséges, mert rengeteg pénzébe kerül a biztosítónak, hiszen készenlétben áll egy komplett stáb a császárnál, műtő- míg szülni tulajdonképp az út mellett is lehet (ez tetszene legjobban, és ezért nem lépnek fel igazán Geréb Ágnes ellen, mert azon anyák szülései semmibe nem kerülnek)
Nálam csak és kizárólag császár jöhetne szóba, mert az elsőnél komplikációk léptek fel és rádöbbentem, hány gyerek sérül meg szülés közben, akik egyébként teljesen egészségesek lennének egy időben elvégzett császár esetén. És most olvastam, hogy egy babának összetörték a koponyáját meg kinyomták a szemét a fogóval.
Nem is értem kinek jut eszébe természetes úton szülni, én semmiképp nem akarnék. És szerencsémre nem is úgy alakult, hogy felmerülhetett volna. Most meg 2 császár után a harmadik automatikusan császár és ez számomra megnyugtató. Egyébként az én szobatársam természetes úton szült és nem tudott lábra állni még a 3 napon sem (a fürdőbe úgy vonszolta ki magát) és a babáját sem tudta ellátni.
Ja és 6 óra után talpon voltam, nem is volt fájdalmam egyáltalán és nem jártam hetekig görnyedten.
Jó ég utolsó két válaszoló. Már bocs, de hogy ti mekkora buta libák vagytok...
És ha ilyen okosok vagytok, vajon hány édesanya nem tudott hazamenni császár után a babájával, mert a hasi műtét következményeként komoly szövődmények léptek fel? És kórházban feküdtek utána hetekig, akár élet és halál között? Mert nem egy ilyenről tudok, közvetlen környezetemben történtek tavaly. Ez csakis orvosilag indokolt esetben elvégezhető műtét, és a babának egyébként sokkal kevésbé természetes és jó út a megszületésre. Persze, egy nagy ajándék amikor életet mentenek vele. Ha már olyan színvonalas és szakértő emberek műsorát nézed, mint a Friderikusz, vajon az az orvos, akivel ilyet mondattak, mennyit kapott?
Az szomorú, ha szakmailag felkészületlen orvosok fogóhoz nyúlnak és kárt tesznek a babában vagy az anyában, de min. a 80%-a az ilyen sztoriknak is rémtörténet.
Nekem császárom volt, igen is ritka szxr volt utána. Szoptattam és elláttam a babámat, takarítottam stb. de nagyon remélem, a második természetes szülés lesz.
Megértem, ha valaki fél a szüléstől, de ez a sok hülyeség miért kell hozzá körítésnek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!