Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik kérésre császar?!?!

Létezik kérésre császar?!?!

Figyelt kérdés

Noverem most keres orvost, Aki tud ilyet irjon privatban..

Bar en nem tamogatom, de lebeszelni ugysem tudom. Velemenyt NORMALIS HANGNEMBEN, KULTURALT KERETEK KOZOTT IRHATTOK.

2016. szept. 4. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 A kérdező kommentje:
60... tanulj meg kerlek legalabb olvashatòan ìrni! A valaszod jelentettem. Trágár. Remèlem nem nő lètedre beszèlsz/ìrsz ìgy
2016. okt. 26. 10:13
 62/62 anonim ***** válasza:

jaj varj megdontottem a szent anyasag es finom noiesseg mitoszat a szemedben?

annyira sajnalom

a szuleszet nem setagalopp es nem kivansagmusor vagy ala catre etterem.

Szanaszed szakadt stb stb remtortenetek mindig vannak es lesznek szakadas szepen meggyogyul ez a dolgok rendje a huvely erre lett megteremtve a gyerekszulesre a melled pedig a taplalasra

Gondolom nem szeretned tudni hogy par honapja egy 3 gyerekes anyat eleszettunk ujra hiaba nyomtak szurtak nyitottak fel a mellkasat a hasat siman belehalt a csaszar kovetkezmenyebe komplikaciojaba sajnos nem o valsztotta a csaszar muszaj volt mert elol volt a lepeny.

eredmeny 3 arva gyerek egy ozvegy es 2 vese donoroba.

Persze biztos remeket latok de siman bele lehet halni ruiterembolia peldaul annyit nem tudsz mondani vissz lat.

Holnap reggelig tudnak meselni minden evben meghal egy ket no a csaszar korul.

Osszefoglalva ha nincs ra szugseg akkor nem szabad rizikot vallani

2016. okt. 26. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!