Császár vagy lehetséges a sima szülés ilyen korán?
Hol vagy? Melyik korhaz.
Lattam a masik kerdesedet.
Gondolom h nagyon felsz. De ha nem lehet visszatartani akkor nem lehet. Legy pozitiv. Ikreket pl ez ido tajt szoktak szulni. Nem lehet garanralni h minden rendben lesz, de 95%! Mennyi a becsult suly? Hany ujjnyi vagy? H keszul a doki? Szulesre v meg tartja?
Kitartas!
tüdőérlelőt a baba miatt kapod, hogy az ő tüdeje érjen, jobb legyen, ne kellejen lélegeztetőgépre tenni. a te szervezeted sehogy nem reagál rá, neked már érett a tüdőd.
majd eldöntik, ha csak szivárog a magzatvíz akkor lehet csak napok múlva szülsz, mert a magzatvíz újratermelődik, így van időtök még. bár a fertőzésveszély ilyenkor nő, most azt kell majd eldönteniük, hogy ezt a kockázatot bevállalják, hogy a baba még fejlődjön vagy nem. ismerek olyat aki hetekig feküdt a kórházban döntött ágyban szivárgó magzatvízzel :(
kitartást!majd írj, hogyan döntöttek
Első vagyok. Jól írja az utsó.
A ferjem unokatesoja is Zalaegerszegen szult. Mar 8 eves a gyerek jol van. Na jo kellett egy mutet de jol van. (Nem akarlak riogatni)
A dokid mikorra igerte magat?
A magzatviz 4 orankent ujratermelodik.
Fogalmam sincs ilyenkor mi van. Ha nincs fajasod azt mondanam az jo mert nem tagulsz. De ahogy ezt leirom az gondolom h megsem jo hiszen a szules mar "beindult" szivarog a viz es ha nem tagulsz csaszar lesz. Nem tudom. :(
Borzadzto h semmit nem mondanak. Hivogasd a dokidat.
Elso voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!