Pms szerű tünetek szülés előtt? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiírva. Évek óta menzi előtt 1-2 nappal igazi világfájdalom jött rám. Depi, hiszti, sírhatnék, mindenki utál, én is utálom a világot érzés. Innen tudtam, hogy órák múlva megjön. Ahogy megjött, minden bajom megszűnt azonnal. 9 hónapja nem tapasztaltam ilyet. Erre tegnap kezdtem morcos lenni és ma hatalmas indokolatlan depivel ébredtem, elsírtam magam, mert picit kiszórtam a kávét mikor mertem ki a dobozkából, mint aki tiszta dilinós. Férjemnek foghegyről válaszolgattam, ő jegyezte meg viccből, hogy"mi van, meg fog jönni?"Ekkor kapcsoltam, hogy mi van, ha tényleg meg fog jönni,az-az szülök hamarosan. Szerintetek lehet összefüggés? Volt valaki így? Ha igen, mennyi idő mulva indult meg a szülés?2015. aug. 18. 07:09
1/2 anonim válasza:
lehet persze, hiszen a szülés is egy hatalmas hormonbomba.
Pihenj!
És könnyű szülést kívánok neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát nagyon lelkes voltam miután kapcsoltam, hogy lehet közeleg a szülés. Mára volt időpontom dokihoz, megismerkedtünk, felírta a Picurnak a szükséges recepteket, majd megjegyezte, hogy"jaj, hát ez a pocak még nagyon fent van, ez a baba még nem készül sehova" így ennyit a lelkesedésemről, maradtam morci ☺
2015. aug. 18. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!