Mely tünetek múlnak el a szüléssel? Részletek lent.
Kedden fogok szülni 38+1 hetesen. Megindítják (az életkorom és a baba hirtelen rohamos növekedése és nagysága miatt), és ha nem jön, akkor császár.
Azt tudom, hogy a vizesedés nem szűnik meg az első egy-két hétben, sőt fokozódhat, de megszűnik-e a kézzsibbadás (állandó már, nem csak éjszakai), az, hogy nem tudok lehajolni a lábamig, hogy az eleje óta be van dugulva éjjel az orrom, hogy kényelmetlen a fekvés?
Sok minden függ a szüléstől.
A kézcsibbadás, orrdugulás valószínüleg elmúlik.
A többi meg ki tudja, lehet még sokkal rosszabb lesz.
Én természetesen szültem, és olyan gátmetszésem volt, hogy a kínok kínját éltem hetekig, sőt a szoptatástól annyira kisebesedtek a melleim, hogy iszonyúra fájt.
Én már vártam, hogy megszüljek, és fellélegezzek, de csak rosszabb lett minden. Egy császárról nem is beszélve, akkor örülsz majd, ha fel tudsz ülni, nemhogy a lábadat fogdosni.
A második szülésemnél nem volt gátmetszés, ott már jobb volt a helyzet, valamennyire fellélegeztem szülés után.
Nohát: kedd helyett mindjárt hétfőn szültem.
Az orrdugulás elmúlt 1 éjszakát követően. A kézzsibbadás elmúlt, de mióta szoptatok, újult erővel, erőteljesebben, alkar felétől lefelé már-már fájdalmasig állandósult.
A vizesedés szépen múlik, pedig minden orvos 5-6 héttel kecsegtetett a foka láttán. Ehhez képest a lábvastagságom már csak a fele a múlt hetinek. (A kórházi dokik nagyon ki voltak kattanva, a szülészeten senkinek nem volt ilyen a lába, mint az enyém.... nem értem, hogy a terhesgondozómat és a védőnőmet miért nem érdekelte...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!