Szüléssel kapcsolatos intim kérdés. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Kicsit intim lesz bocsi, de nem igazán értem a dolgot.
Mindenki mondja h becsúszhat a széklet a szülés közben, de becsúszott pisiről még nem hallottam, csak hogy utána ellenőrzik tud e az anyuka pisilni.
Szóval akkor szülés alatt attól nem kell tartani, mert valamilyen okból olyankor nem tud a nő?
Csak azért kérdezem, mert kb 10-15 percenként pisilek mióta terhes vagyok, és hát nagyon félek ettől a bakitól.
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
2012. okt. 29. 07:36
1/10 anonim válasza:
Nem, kétszer szültem, eddig ilyen gondom nem volt. A kaki viszont tényleg becsúszhat, tolófájásnál mondták, hogy nyomjak, mondtam, de bekakilok, azt mondta a szülésznő, nem gond:) Letörlik, ennyi. Ne aggódj.
2012. okt. 29. 07:45
2/10 anonim válasza:
Szüléskor bármi jöhet, bélgáz, pisi, kaki.
Még akkor is, ha előtte kaptál beöntést.
2012. okt. 29. 07:46
3/10 gabszem válasza:
Én kaptam beöntést, de szüléskor jött ugyanúgy a kaksi is... Pisi nálam nem jött. De ha igen, akkor se gond. Ezek megszokott dolgok. Viszont én utána nem tudtam pisilni, pedig muszáj szülés után 2 órán belül pisilni. Hát én felkelni se tudtam úgyhogy katétert kaptam. De azért a legtöbb nőnek szokott sikerülni.
2012. okt. 29. 08:08
4/10 anonim válasza:
Szia! Mindkét szülésemnél bekakiltam, pedig a másodiknál direkt kértem böntést. Pisilni nem pisiltem. Úgy nem engednek le a szülőszobáról Sz.helyen, hogy szülés után nem pisiltél, de ez rendben is van.
2012. okt. 29. 08:16
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Na igen pont emiatt kérdeztem h van aki utána nem tud pisilni, akkor elvben közbe se. De ahogy írjátok becsúszhat.
A bekakilást tudom h sűrűn előfordul, de fura, én a bepisiléstől jobban tartok :D
2012. okt. 29. 08:29
6/10 anonim válasza:
pisi, kaki , minden jöhet. DE ehhez már hozzá vannak szokva az "illetékesek", sőt, nekem azt mondta szülészznő, h még örülnek is ha látnak efélét, mert az azt jelenti, h tuti jól jön kifelé a baba. Egy rongy, vagy papír, aztán nincs is semmi ott.
2012. okt. 29. 08:32
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, a kakinál feltörlik, és párom a fejemnél elvileg ebből nem lát semmit, de a pisi szerintem onnan is látszódik, csak ezért aggaszt. Tudom h a dokik láttak már ilyet, csak Apácska miatt izgulok ezen :D
2012. okt. 29. 08:36
8/10 anonim válasza:
Én is kaptam beöntést,mégis sikerült még a szülőágyon is produkálnom... És bár annyira aggódtam a szülés előtt,hogy jajj,mi lesz,ha. Akkor a legkevésbé sem érdekelt. Amíg nem voltak tolóim,addig mehettem wc-re pisilni,de az utolsó egy órában már valahogy nem kellett. Pedig én is állandóan csurgattam,volt,hogy felkeltem a wc-ről és már éreztem,hogy megint kell.
2012. okt. 29. 10:02
9/10 anonim válasza:
Én is bekakiltam a beöntés ellenére is... A pisilést pedig a doki közben mert a teli hólyag akadályozta a szülést. Nem ment, így kaptam a szülés alatt is katétert. Ha pisilned kell, nyugodtan kérj ágytálat, ha már nem tudsz kimenni, mert a teli hólyag rosszabb.
Nekem szülés után sem sikerült, pedig fontos, mert különben a méhed nem tud összehúzódni és vérzés lehet belőle, így visszatették a katétert 24 órára.
2012. okt. 29. 14:59
10/10 anonim válasza:
utolsó vagyok, kimaradt egy szó. szóval a doki kérte, hogy pisiljek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!