Ezek a tünetek jelezhetik a szülés közeledtét?
Figyelt kérdés
Első babám lesz. A 33.héten jól láthatóan leszállt a hasam. A 34. héttől pedig úgy érzem mintha valaki nunin rúgott volna, főleg ha felülök akkor szokott jobban fájni. Közel 20kg híztam, elég jó volt az étvágyam, de mostanába úgy szólnak rám, hogy egyek, nem kívánok már semmilyen kaját. Az előtejem is folyik elég rendesen. Ha takarítok vagy többet mozgok egy átlagos napnál akkor leszakad a hátam és a derekam is.2014. aug. 31. 09:31
1/3 anonim válasza:
Hat ezek nem feltétlenül a szülést jelentik . Inkább mar belefáradt a tested a terhesseg be :D tudom hogy az utolsó hetek napok a legnehezebbek :) amikor tehes voltam en is 20 kg szedtem fel. Vége fele járni is alig tudtam annyira fajt a derekam . 40+5 re született a lányom :)
Könnyű szülést :)
2/3 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna a kérdést :-) Ugyan ebben vagyok én is. 39 hkm
3/3 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy inkább maga a terhesség viseli meg a tested. Ilyenkor már hamarabb elfáradsz, nem hiába, a tested jelzi, hogy pihenj! És igen, még most pihenj, készülődj a szülésre, a babaérkezésére. Könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!