Akinek ilyen lett a hasa szülés után, mi történt vele később?
Bő három hónapja szültem. A köldököm alatt ugyanolyan lapos, mint volt, viszont közvetlenül a köldököm felett megráncosodott a bőr, illetve maga a köldök bőre is meglazult. A környező terület rendben, csak közvetlen felette egy érme nagyságú terület maradt ilyen.
Várható, hogy el fog múlni, vagy már mindig 30 évvel öregebb lesz a köldököm nálam?
Nekem nem lett ilyen a bőröm, bár a második gyerkőc még a hasamban van, lehet én is így járok...
Anyukámnak viszont így maradt ahogy te is leírtad, két gyerek után...
Szia! 2 hónapja szültem, és nekem is ráncos a köldököm felett 5ft-os méretű területen. Tipikus "fiús pocakom" volt, csúcsos.
Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy gyönyörű hasam vol a terhesség előtt, az egész testemen erre voltam a legbüszkébb. El vagyok keseredve, rettegtem a csíkoktól, kentem ezerrel és azt megúsztam, de erre nem számítottam.
De ugyanakkor elfogadom, mert egy csodálatos gyermeket kaptam "cserébe". Meg azért reménykedek benne, hogy idővel elmúlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!