Történt már valakivel ilyen, vagy hallott már ilyesmit, hogy a baba feje mellett kibújt az egyik karja is szülés közben? Ez mennyire gyakori?
Párom így született pl.
De ez nem jó dolog, mert sok esetben az anya ilyenkor jobban reped, vagy a babának kiugorhat a válla (a páromé kiugrott és visszarakták, de mindig "kattogós" maradt).
Az én kisfiamnak a keze behajlítva volt a kis buksija mellett, úgy jött ki. De szerencsére semmi baja nem lett. Sikerült gátvédelemmel szülnöm, csak annyi lett, hogy a babó kicsit felsértett belül. Felszívódó varrattal összevarrták. És ez a későbbiekben sem fájt :)
Miért kérdezed egyébként? :)
Igen, a nagyobbik lányom így született. Mint Superwoman!:)
Neki sem lett semmi baja, meg nekem sem.
Azért érdekel, mert a kisfiam így született és kíváncsi vagyok mennyire gyakori.
A férjem, aki szemből nézte a szülést, máig emlegeti, hogy a kicsi még ki sem bújt, de már integetett apának. A babának nem lett baja, nekem is csak annyi, hogy a gátvágást még kétszer nagyobbra vágta a doki, gondolom, hogy minden kiférjen.
Nővérem született így,de ő könyöktartásban,be volt hajlítva a keze,a füle mellett.
Anyum annyira szakadt,hogy kis híján a proktológián kötött ki.Több órán át stoppolták,és mondta,hogy még egy hónappal szülés után sem érezte embernek magát.
Viszont mikor én születtem,nem fájtak neki a fájásai,kb. 1,5-2 órával mielőtt megszülettem,bement a kórházba,hogy úgy érzi,mintha most jött volna el az idő,közölte vele a doki,hogy nemsokára már nyomnia kell.Fájdalom nélkül születtem meg,nagyon hamar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!