Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Történt már valakivel ilyen,...

Történt már valakivel ilyen, vagy hallott már ilyesmit, hogy a baba feje mellett kibújt az egyik karja is szülés közben? Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire gyakori, de ismerősöm úgy szűlte most a lányát hogy a pici mindkét keze a fejecskéje mellett volt.
2014. febr. 23. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
*szülte
2014. febr. 23. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Párom így született pl.

De ez nem jó dolog, mert sok esetben az anya ilyenkor jobban reped, vagy a babának kiugorhat a válla (a páromé kiugrott és visszarakták, de mindig "kattogós" maradt).

2014. febr. 23. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak a keze behajlítva volt a kis buksija mellett, úgy jött ki. De szerencsére semmi baja nem lett. Sikerült gátvédelemmel szülnöm, csak annyi lett, hogy a babó kicsit felsértett belül. Felszívódó varrattal összevarrták. És ez a későbbiekben sem fájt :)

Miért kérdezed egyébként? :)

2014. febr. 23. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, a nagyobbik lányom így született. Mint Superwoman!:)

Neki sem lett semmi baja, meg nekem sem.

2014. febr. 23. 22:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért érdekel, mert a kisfiam így született és kíváncsi vagyok mennyire gyakori.

A férjem, aki szemből nézte a szülést, máig emlegeti, hogy a kicsi még ki sem bújt, de már integetett apának. A babának nem lett baja, nekem is csak annyi, hogy a gátvágást még kétszer nagyobbra vágta a doki, gondolom, hogy minden kiférjen.

2014. febr. 24. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen!Teljesen elől volt a karja.Hiába vágtak nem jött ki,sőt tolta vissza magát.Ilyenkor muszáj eltörni a kulcscsontot.A lányomnál nem lett ebből gond,de ismerek olyan kisgyereket,ahol rosszul törte az orvos és lebénult a karja.
2014. febr. 24. 06:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nővérem született így,de ő könyöktartásban,be volt hajlítva a keze,a füle mellett.

Anyum annyira szakadt,hogy kis híján a proktológián kötött ki.Több órán át stoppolták,és mondta,hogy még egy hónappal szülés után sem érezte embernek magát.

Viszont mikor én születtem,nem fájtak neki a fájásai,kb. 1,5-2 órával mielőtt megszülettem,bement a kórházba,hogy úgy érzi,mintha most jött volna el az idő,közölte vele a doki,hogy nemsokára már nyomnia kell.Fájdalom nélkül születtem meg,nagyon hamar...

2014. febr. 24. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!