Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyedül, mikor beindult a...

Egyedül, mikor beindult a szülés? Hogyan történt?

Figyelt kérdés
Van valaki,aki egyedül volt,mikor beindult a szülès nála? Hogyan történt? Párom kb egy òrára dolgozik az otthonunktòl,tartok tőle h pont nem lesz itthon mikor indulni kell.
2014. febr. 5. 14:35
 1/8 edit1979 ***** válasza:
Szia! Én este 11:30kor kezdtem el vajúdni, de nem voltam benne biztos, így a férjem lefeküdt aludni. Hajnal kettőig egyedül vajúdtam, akkor már nagyon fájt, próbáltam is felkelteni. Mondhattam én neki akármit, 12 órás műszak után volt, és képtelen volt felébredni. Komolyan féltem, hogy ott fogok megszülni. :-) Aztán 04:19kor (miután egyedül bepakoltam mindent ami szükséges - 3 héttel hamarabb érkezett a lányunk, és még nem voltam összecsomagolva)csak sikerült felébreszteni. Bementünk a kórházba, de kár volt izgulni, csak 10:28-kor bújt ki Zsófi. :-) Remélem, ezzel a kis történettel sikerült megnyugtatnom. :-) Sok sikert, könnyű szülést!
2014. febr. 5. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha hirtelen nagyon sűrűek lesznek a fájások (erre kicsi az esély) akkor hivj mentőt a férjed meg majd utánad megy. Azért általában egy szülés tövább tart ennél mint hogy ebböl gond lenne hogy egy óra alatt ér haza.
2014. febr. 5. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is pánikoltam,hogy mi lesz velem.... este 7körűl kezdődtek a fájások ,másnap reggel 8 után mentünk be a kórházba és délután 2-re lett meg (hát akár körbe is vonatozhattam volna az országot).

A másodiknál már a 32. héttől tök nyitott volt a méhszájam így a doki is ijesztgetett,mivel feküdnöm kellett a férjem itthon volt,majd a vége felé vissza kellett neki menni dolgozni...úgy volt hétfőn megy azt az 1 napot bizti kibírom mert anyukám kedden jött volna.Az egyetlen aggodalmam az volt,hogy ha bármi is lesz hova teszem a nagyobbat mert férjemnek legalább 1 óra mire ideér,anyósra nem lehetett számítani,anyukám meg 300km-re lakik.Vasárnap éjjel 4körűl fájásokra ébredten aztán gyors zuhi ébresztettem a férjem a gyereket és irány a kórház.Apás szülés lett volna így férjem felkísért a szülőszobáig aztán ment anyóshoz leadni a nagyobbat,40 perc volt mire vissza ért és hát addigra már meglett.Össz vissz 2 óra volt az egész.

2014. febr. 5. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Szia! Éppen az előtted érdeklődő is egyedül lehetett otthon. Az utolsó pillanatban érkezhetett meg az apuka. Nem volt fájása, csak keményedései. Aztán felgyorsult a folyamat. Talán már a kh-ban vannak és megszült.

Mindenkinél más és más. Nekem a 4. gyermekem már itthon született. Nem értünk be a kh-ba.

2014. febr. 5. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Én egyedül voltam.A második babánknál történt.A kisfiam oviban volt,párom dolgozott.Reggel óta éreztem rendszertelen fájásokat,de még elmentem vásárolni,főztem.Taxival bementem ctgre,aznap kellett pont mennem.A doki nézett méhszájat,már el volt vékonyodva,de mivel nem voltak rendszeres fájások hazaküldött.Gondoltam hazasétálok,mert akkor tavaly a hosszú tél után először volt nagyon szép idő.Amikor mentem haza,már 5-10 percenként jöttek a fájások,de még hazamentem,lepihentem,de nem múlt el.Uh felhívtam az orvost,aki mondta,hogy menjek be.Letusoltam,taxit hívtam és bemenetem.Már vártak,mert császáros voltam,első császár miatt,meg vékony heg miatt.Persze közben hívtam a páromat,de ez már késő délután volt,neki intéznie kellett a fiunkat,tesómat riasztotta,hogy vigye haza magával,meg Őt dobja el a kórházba a bőröndömmel,mert én ugye csak magamat vittem,meg ami nagyon kellett.De így is nagyon rossz volt,mert már éppen szóltak,hogy 5 perc és tolnak be a műtőbe,a párom,meg mondta,hogy neki még legalább 10 perc mire odaér tesóm.Már tudtam,hogy le fog maradni a felsírásról.Jobban remegtem mikor adták be a szurit mint az elsőnél,mert nem volt ott a párom.Rossz volt nagyon.Le is maradt róla amikor felsírt a kislányunk.Akkor ért oda amikor már tisztogatták le.Bocs ha hosszú lett
2014. febr. 5. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne izguljál ezen! Nem olyan sok az az 1 óra, oda fog érni. Főleg, ha első baba,nem megy az olyan gyorsan. Én is egyedül voltam itthon, mikor beindult a szülés. Elötte 2 hétig itthon volt a férjem, pont azon az egy napon kellett dolgoznia. Én már hajnalban éreztem valamit, csak nem tudtam, hogy már az. Délután 4-kor szóltam Neki, hogy akkor jöjjön haza. Ekkor még autóztunk 1 óra hosszát a kórházig. Este 7-re lett meg a babánk. Úgyhogy ezen tényleg ne izguljál.
2014. febr. 5. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

3kor hirtelen a semmiből nagyon erős 2 perces fájásaim lettek. Felhívtam a férjemet, de végül nem mertem megvárni. Gyalog átsétálam a kórházba (szerencsére csak 10 percre van), de azt hittem összeesek, annyira fájt. A kórházban elkeveredtem, pedig ismertem a járást, csak nem voltam magamnál. Végül egy takarítőnő támogatott át a szülészetre, ahol a vizsglóban megszültem. 4kor már szoptattam :) A férjem fél 5re esett be, jó, hogy nem vártam meg.

A következő még gyorsabb volt, mindössze 45 perc a legelső jeltől a kibújásig, de akkor itthon volt a férjem.

Még egy gyereket tervezünk, addig nem költözünk messzebb a kórháztól :)

2014. febr. 5. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Off: kedves válaszolók. Most megijeszteni vagy megnyugtatni akarjátok a kérdezőt?
2014. febr. 6. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!