Amikor úgy gondoltátok beindult a szülés vagy a vajúdás akkor még volt idő otthon zuhanyozni, borotválkozni ilyesmi?
Volt. Reggel 7-kor ébredtem fájásra. Zuhanyoztam aztán tv-ztem. Kb fél óránként fájt. Magzatvíz nem folyt el. 10-kor ébredt párom. Mondtam ma szülünk. 10 perc alatt elkészült és mondta indulhatunk :)
Mondtam korai még. Este 8-kor 5-10 percesekkel mentünk be.
Éjjel 3/4 2-kor lett meg a baba.
1. baba. Persze ha nem elsö vagy elfolyik a magzatvíz rögtön menni kell
Vagyis ha nem 1. csak gyorsabb.
Most én se tudom mire számítsak. 8. hónap végén vagyok.
1. gyereknél elfolyt a magzatviz, nem szórakoztunk, bementünk. Ott még utána eltelt kb. 3-4 óra, mire fájások lettek, majd még 4, mire megszületett.
2. első fájástól számitva 2 órán belül kinn volt. Összepakoltunk, beültünk a kocsiba, fél óra a kórház, ott már csak megvizsgáltak és toltak a szülőszobára. Egy gyors borotválásra volt idejük, de még a papirokat is a szülőszobában irtam alá :)
Első baba volt.Hajnal 6kor ébredtem fájásokra,akkor voltak 20 percesek.8kor megfürödtem,összepakoltam ami még kell,és a párom bevitt a korházba,akkor már 10 perces fájásokkal.
Délután 1 kor született meg a lányom.
Én borotválkozni nem szoktam, és nem is borotváltak le sosem. Beöntést sem kaptam soha a szülésekkor.
Első két szülésnél kádban vajúdtam otthon fájásokkal, amíg csak lehetett, így zuhanyozni nem kellett, amikor beértünk, mindig egyből szülőszoba volt.
Harmadikat túlhordtam, már bent feküdtem napok óta, elfolyt a magzatvizem, de akkor már fájások is voltak, gyorsan lezuhanyoztam, de mire átértem a szobámból a szülőszobára, már 3 percesek voltak, egy óra múlva babáztam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!