Nst-n 60-as fájások jelezhetik a szülés közeledtét?
Figyelt kérdés
3. baba, eddig mindkét terhességemnél 10 max 20 körüli "fájásokat" mutatott a gép, szinte nem is látszott, tegnap voltam az első Nst-n a harmadikkal, végig hullámzott az egész, rengeteg 60-as púpom lett, ezekből csak enyhe keményedéseket éreztem...
A fiaim 39.- héten születtek, most 36 hetes vagyok, jelezheti ez, hogy előbb jön? Köszönöm.
2014. aug. 14. 08:18
1/2 anonim válasza:
Nekem a 37.héten mutatott 60-70-es összehúzódásokat,mégis kiírt napom szültem.
2/2 anonim válasza:
Hát én azt még nem is éreztem A kiìràs előtti napon vettek fel 100-as fàjàsokkal amiket màr éreztem de még arra is aut mondtàk hogy lehet nem lesz belöle semmi. De lett szerencsére :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!