Hányadig hétig szokták a szülés dátumát változtatni?
Elvileg csak a 12 hétig változtatnak,mert akkor még egyformàn fejlődnek.Utána számít a genetikai adottságok stb.Emiatt van,hogy van akinek 40 hétre 4kg-os másnak meg 2,5 kg-os babája születik.
Szerintem így a végén már nem változtatnak mert nem fejletlenebb csak kisebb.
Az első terhességemnél a dokim nem akarta elhinni hogy nekem még 1x megjött rendesen a menzeszem - ezért volt elszámolva végig a terhességem! folyamatosan változott az időpont!
okt. 22- én voltam 4D-s uh-n ahol közölte a doki hogy 1 héten belül szülhetek! papíron dec.12-re voltam kiírva! -de tudtam hogy az nem jön ki sehogy!!!
szóval a babaméretei miatt is folyton változott az időpont...a végén dec.2 lett...ők 39.hetet írtak be végül, pedig 41! lett volna!!!
a lányomnál is volt egy kis kavarodás... ott 41 héten túl voltam és akkor még a főorvos is lejött megnézni mégegyszer az első 2 UH eredményemet és értékeket, hogy tutira hol tartok...ott nem volt kérdés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!