Ti meddig (hányadik hétig) szedtetek magnéziumot?
Második gyerek, mégsem emlékszem, csak arra, hogy a végén már nem kell.
Illetve le tudná valaki írni, hogy milyen homeos bogyókat szedett a szülés könnyítésére? Van valami bonyolult minden hétre lebontva (mármint a 9. hónapban), meg a szülésre is, de nem találom azt a kérdést, ahol ezt kifejtették.
Nagyon nehéz első szülésem volt, most szeretnék mindent bevetni, hátha segít...
Köszi a válaszokat!
Kedves 1-es válaszoló, a homeos bogyókból hányat kell bevenni azt is tudod esetleg? Vagy majd a gyógyszertárban megmondják?
Abszolút nem értek ezekhez, bocs.
36. hétig szedtem én is.
Nekem is horror volt az első szülésem, így egy érdekes könyvet kértem karácsonyra, ezt:
Van erről tanfolyam is, de 60 ezer forint... Ha tetszik a könyv, meggondolom azt is :D
Koszi mindenkinek! :)
A konyvajanlot is, bar en nem a fajdalomtol felek, hanem hogy elakad a baba es valami zur lesz vele... Az elso is tok jol indult, aztan 2-en huztak-toltak amig ki sikerult rangatni, mar gyerekorvos is benn volt, hogy azonnal cselekedjen, ha gaz van en meg rettegtem az eleteert. :(
Most raadasul oriasi nagynak merik, min 3 hettel nagyobbnak a sztenderdnel, plane bennem van, hogy az atlagmeretu fiamat is alig tudtam kinyomni, mi lesz igy... 35. Hetben vagyok, ugyhogy muszaj osszeszednem magam es a teljes arzenalt felvonultatni, hogy most konnyebb legyen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!