Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! A magnéziumot ti...

Kismamák! A magnéziumot ti meddig szedtétek? Én ma töltöttem a 35 hetet. Szedjem még egy hétig vagy abba lehet hagyni? Amúgy napi kettőt szedek, nem mondhatom, hogy keményedek.

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia,a sogornom szedte végig mármint szulésig.
2011. dec. 21. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Végig szedtem, 38. héten szültem.

Ha nem szedtem volna, kalciummal együtt, akkor egy szemhunyást nem tudtam volna aludni a vádli görcseim miatt.

A szülés beindulását nem tudja megakadályozni, emiatt nyugodtan lehet végig szedni, nem attól vannak a túlhordások!

2011. dec. 21. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:

36.hétig javasolják.Attól függ, hogy melyiket szeded.Mert a magne b6, az olyan mint halottnak a csók.Ha erősebbet szedsz, próbálj gyengébbre váltani, és szép lassan elhagyni.Nekem a dokim azt mondta, hogy a 36.hét után hagyjam abba.

addi szedtem csak, és 38+6 naposan szültem.

2011. dec. 21. 12:05
 4/6 chococa_aath ***** válasza:
66%

hello! nekem a nagynéném végig szedte a magnerott-ot.. 40héten császározták de alig tudták kivenni a picit..a doki szerint azért mert sokáig szedte a mg-ot...és ha nem progis császár lett volna akkor túlhorja a bébit..

én most vagyok 36-hetes és nekem mondta a dokim hogy már hagyjam a fenébe csak a vasat szedjem.. és am visszatart a magnézium mert a kórházban is azt adnak.. infúzióban.. vagy ki miben kapja.. további jó baba várásst:))

2011. dec. 21. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Az utolsó válaszolónak van igaza. Nem javallott a 36. hét után szedni. Előtte azért szeded, hogy megelőzd egyrészt a méhösszehúzódásokat (keményedést), másrészt a lábgörcsöket. Ha szeded a 36. hét után is, akkor nagyon nagy esélyed van a túlhordásra, mivel a keményedéseket megszünteti, ezáltal nem tud beindulni a szülés.

Ha nincs semmi gondod, akkor szerintem hagyd abba, felesleges lenne még egy hétig szedni.

2011. dec. 21. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 21. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!