Kismamák! A magnéziumot ti meddig szedtétek? Én ma töltöttem a 35 hetet. Szedjem még egy hétig vagy abba lehet hagyni? Amúgy napi kettőt szedek, nem mondhatom, hogy keményedek.
Végig szedtem, 38. héten szültem.
Ha nem szedtem volna, kalciummal együtt, akkor egy szemhunyást nem tudtam volna aludni a vádli görcseim miatt.
A szülés beindulását nem tudja megakadályozni, emiatt nyugodtan lehet végig szedni, nem attól vannak a túlhordások!
36.hétig javasolják.Attól függ, hogy melyiket szeded.Mert a magne b6, az olyan mint halottnak a csók.Ha erősebbet szedsz, próbálj gyengébbre váltani, és szép lassan elhagyni.Nekem a dokim azt mondta, hogy a 36.hét után hagyjam abba.
addi szedtem csak, és 38+6 naposan szültem.
hello! nekem a nagynéném végig szedte a magnerott-ot.. 40héten császározták de alig tudták kivenni a picit..a doki szerint azért mert sokáig szedte a mg-ot...és ha nem progis császár lett volna akkor túlhorja a bébit..
én most vagyok 36-hetes és nekem mondta a dokim hogy már hagyjam a fenébe csak a vasat szedjem.. és am visszatart a magnézium mert a kórházban is azt adnak.. infúzióban.. vagy ki miben kapja.. további jó baba várásst:))
Az utolsó válaszolónak van igaza. Nem javallott a 36. hét után szedni. Előtte azért szeded, hogy megelőzd egyrészt a méhösszehúzódásokat (keményedést), másrészt a lábgörcsöket. Ha szeded a 36. hét után is, akkor nagyon nagy esélyed van a túlhordásra, mivel a keményedéseket megszünteti, ezáltal nem tud beindulni a szülés.
Ha nincs semmi gondod, akkor szerintem hagyd abba, felesleges lenne még egy hétig szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!