Aki magnéziumot szed a terhesség alatt a 36. hétig, az tényleg túlhordja a gyerekét?
Figyelt kérdés
Sok kismama ismerősőm van, aki ezt mondta, mert ők szedték, és túlhordták, indítani kellett.2010. jan. 7. 20:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem attól függ. Én még pár nappal tovább is szedtem, mint kellett volna, mégis a kiírt napon született meg a kisfiam.
2/10 anonim válasza:
Ez nem igaz. Én szedtem 36. hétig és 37+2 voltam amikor megszültem.
3/10 anonim válasza:
Én szedtem a 36.hétig, aztán abbahagytam és a 37. héten megszületett a kislányom. Szóval szerintem nem ettől függ
4/10 anonim válasza:
én szedtem a 36. hétig, aztán 40. hét után indítani kellett a szülést, mert a baba még nem akart magától jönni.
5/10 anonim válasza:
Én mind2 terhességemnél a 38. hétig szedtem
Az első babám 39 hét 4.napon született,a másodikat indították.
6/10 anonim válasza:
Érdekes feltevés, de rám igaz. 36.hétig szedtem, 42. héten indítottak.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szóval van akinél igaz, van akinél nem. Kiváncsi leszek nálam mi lesz. 38 h km vagyok.
2010. jan. 7. 22:00
8/10 anonim válasza:
Én az elsővel a 40 hétig, a másodikkal a 39.hétig szedtem, és mindkettő magától indult.
10/10 anonim válasza:
Nem is hallott még!most hogy mondod,én 37.hétig szedttem és 41+3 császároztak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!