Terhes a terhesség! Nem akarom még egy hétig, mit tehetnék?
Különféle praktikák vannak a baba "kicsalogatására",ezeket kipróbálni sok nőnek csak idő töltés. Nem garantált a siker.
Ilyen praktikák: szex- a sperma érleli a méhszájat;orgazmus- fájásokat idézhet elő;fűszeres étel fogyasztása;hajolgatás,séta,lépcsőzés,házi munka,bimbó ingerlés,bába koktél,illetve meleg fürdő- ez utóbbi nem igazán ajánlott,mert lepényleválást okozhat!
Próbáld meg a figyelmed elterelni,takarítással,sütéssel... Túl sokat gondolsz a baba érkezésére,ami miatt nem fog előbb jönni a baba. Nagyon nehéz a figyelmet elvonni,de egy próbát megér!!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,38 hetes (egyéb okból szintén türelmetlen ) kismama
Sziasztok!
Én 39+2 vagyok és már én is szeretném kinn tudni a babóm:)
én valamiért nem merek se guggollni se semmit kipróbálni:(
en is 40+5 naposan szultem, mar ki akartak lakoltatni az urat, de par oraval elotte ugy dontott, inkabb kijon magatol :D
most 14 hetes a masodikkal, es zavar, hogy pont olyan turelmetlen vagyok, mint te. pedig meg sokat ki kell birni :(
nekem egy dolog csalogatta ki a lányomat.. (első baba)
szombat délután beutalt az utolsó nst-men a doki mert felment a vérnyomásom (4,5órát vártam!!)
annyira bestresszeltem hogy este 11kor el kezdtem vérezgetni, tágulni..éjfélre szülőszobán voltam, este 6kor megműtöttek, és megszületett.. de előbb se a guggolás, sem a lépcső nem segített.. egyébknént az utolsó hétben én is nagyon agresszív voltam, pörögtem, takarítottam, páromnak segítettem munkahelyén..nagyon látványosan szenvedtem :) könnyű szülést!
Jajj, köszi :) Legalább nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel :(
Ráadásul éjjel megszült a barátnőm is 40+2-re :( Már Ő is babázhat én meg még levegőt is alig kapok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!