Hányadig hétig szokták a szülés dátumát változtatni?
Figyelt kérdés
Kisebb a babám 2héttel,mint a számított.Elvileg holnap töltöm a 35 hetet a menstruáció szerint.Szerintetek meg fogja változtatni a szülés dátumát a doki vagy ilyenkor már nem szokták?2014. aug. 9. 16:18
11/11 anonim válasza:
Nekem a szülés előtt egy héttel is módosított a dokim.
Igazából senki nem tudta mikor is foganhatott a baba, én meg nem akartam befeküdni (a kórházi protokoll szerint a betöltött 41. héten be kell feküdni és 41+3-on indítanak, ha kell, ha nem), mivel két kisgyerek volt otthon.
Ezért két nappal arrébb tette az UH eredményekre hivatkozva.
Sajnos két nappal később mégis be kellett fektetnem, viszont az indításba nem egyeztem bele, mert a főorvos (nem az én orvosom) felajánlotta, de gyakorlatilag rám bízta, hogy szeretném-e. Így az eredeti kiíráshoz képest 41+6-ra spontán született a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!