Programcsászáros kismamák! Mi alapján dönti el az orvos h császár legyen? Mik lehetnek az okok? Vagy kérheti a kismama is ( bármilyen okból)?
Lehet az oka valodi teraranytalansag,farfekves,elozo csaszar,gerinc betegseg...rengeteg oka lehet.
Nekem a 3.volt program csaszar az elozo ketto csaszar miatt.
A császárnak rengeteg oka lehet. Nálam a nagy fejkörfogat, a tágulás hiánya és a hirtelen egekbe szökő vérnyomás volt az oka. A második babánál is felszaladt a vérnyomásom, a baba flowmetriája romlott, nem kockáztattunk.
Tudom, hogy nem vagyok divatos, de századrangú az, hogy miképpen születik meg egy csecsemő. Ne sérüljön, ne legyen még minimális oxigénhiány sem lehetőleg, mert ez az, ami az életét meghatározza! Egy esetleges elhúzódó szülés, oxigénhiány a későbbiekben súlyos károkat okozhat (pl fogyatékosságok, tanulási, magatartási zavar, mozgás zavar). Nagyon nem éri meg, hidd el nekem. Ilyen gyerekekkel foglalkozom és nagyon nagy a számuk.
Egy császárt is lehet nagyon széppé tenni. Ha megy a természetes, akkor az szuper, de ha bármiért kockázatos lenne, akkor nem szabad erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!