Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik kérésre császar?!?!

Létezik kérésre császar?!?!

Figyelt kérdés

Noverem most keres orvost, Aki tud ilyet irjon privatban..

Bar en nem tamogatom, de lebeszelni ugysem tudom. Velemenyt NORMALIS HANGNEMBEN, KULTURALT KERETEK KOZOTT IRHATTOK.

2016. szept. 4. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
55%
ok, nagyon sokan írják, hogy a nagyon tapasztalt professzor orvosa (ami kb annyit tesz, hogy 70 és a halál közt) is ezt mondja. El is hiszem, mert nem képzik tovább magukat, és mikor ők tanulták, tényleg veszélyesebb volt a műtét.
2016. szept. 8. 20:26
 42/62 anonim ***** válasza:
24%
Trombozis es embolia mindig valos veszely
2016. szept. 8. 20:37
 43/62 anonim ***** válasza:
30%
Jujjj de súlyosak vagytok! Na nehogy már kitaláljátok hogy a császár a veszélytelenebb..... :D Ezt ki mondta Nektek? Hol van ez leírva hogy a császár kevesebb kockázattal jár mint a természetes szülés? Kérem a tanulmányt!!!!!!
2016. szept. 8. 21:30
 44/62 A kérdező kommentje:
Azèrt mert nekem van egy velemenyem es Neked is, de Te nem ertesz egyet... hát gyerekes ezèrt valakit leostobázni már megbocsáss.. de itt nem azert vagyunk, hogy egymast pocskondiázzunk! Hol èrzed magad, a valòvilágban?? Legyszives tudd mar az illemet... szidás nelkul is meglehet vitatani a dolgokat. Szerintem felre ertettel, oke h szukseges es azert van a csaszar h eleteket mentsen, de ha keresre teszik es, ha nem, akkor is ugyanolyan hatassal van a picire. Mindegy miert teszik, az eljaras ugyanaz. Ugyanugy serulhet a csaszar miatt mègis.. remelem mat erthetobb.
2016. szept. 8. 22:13
 45/62 A kérdező kommentje:
Utolso vâlaszom 7#nek szolt...
2016. szept. 8. 22:15
 46/62 A kérdező kommentje:
38#amit te elakarsz erni az mar ijesztgetés ennyi erovel huvelyi szules is lehet halâlos.... kerlek..
2016. szept. 8. 22:19
 47/62 anonim ***** válasza:
58%

Nem fogod fel. A hüvelyi szülés komplikációs aránya jóval KISEBB a császárénál!

A kért császár pedig törvénytelen. Csak az ostoba ember kockáztat fölöslegesen.

Ha KELL a császár, akkor az azért van, mert már önmagában súlyos komplikáció van.

Hiába írom és írja más is, aki sejtem szakmabeli, nem megy át.

2016. szept. 8. 22:24
 48/62 A kérdező kommentje:

Ok. Most ugy irjam , ahogyan te??

Hol a budos fenebe irtam h KISEBB A komplikacio a caszarnal? Fogd mar fel, hogy nem erre celoztam

Mindkettonek megvan a maga veszelye. Egy JÒ orvos kezeiben pedig mindenki ugy szul ahogy a helyzet megkivanja. En is ugy fogok ahogyan kell. Ha lehetne sem választanèk. De nem ertem miert jatsza itt mindenkI az orvost... pont ezt nem akartam, mert EZEN az oldalon nem lehet felnott modjara vitatkozni.. csak mint a gyerekek .. komolyan, azert mert nem egyezik a velemenyunk miert ostoba mar azonnal????

2016. szept. 8. 22:36
 49/62 anonim ***** válasza:
81%

kérdező, hagyjad, aki nem ért egyet, az mind hülye, ennyi.

Szerintem mindkettőnek megvan a pozitív és a negatív oldala is, nyilván, és úgy gondolom, minden felnőtt embernek joga van eldönteni, hogy mit szeretne. Egyrészt. Másrészt meg mindenki a saját gyerekéért felelős, nem a másikéért, akkor mit vannak úgy oda? Nekik nem teljesen mindegy? Szerintünk egyik a biztonságosabb, szüljön úgy. Ennyi

2016. szept. 9. 04:53
 50/62 anonim ***** válasza:
30%

Ebben tevedtek

Nincs jogod orvosi beavatkozast kerni nyomos indok nelkul.

A vakbeled sem veteted ki mert te ugy gondolod jobb nelkule.

A fuledet sem varratod a homlokodra

Van orvosi etika van orvosi esku.

Mindketto kijelenti nyomos ok nelkul nem vegezhet senki beavatkozast.

A kismama hobortja es ,, ugy hallottam az jobb a babanak ,, nem indok.

Egy orvos aki penzert kiszolgalja a tudatlan beteg igenyeit az etikatlan es siman birosagra kerulhet.

Az orvostudomany evidens baset es nem ,, juliskatol hallottam jobb baset.

2016. szept. 9. 08:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!