Létezik kérésre császar?!?!
Noverem most keres orvost, Aki tud ilyet irjon privatban..
Bar en nem tamogatom, de lebeszelni ugysem tudom. Velemenyt NORMALIS HANGNEMBEN, KULTURALT KERETEK KOZOTT IRHATTOK.
Nem fogod fel. A hüvelyi szülés komplikációs aránya jóval KISEBB a császárénál!
A kért császár pedig törvénytelen. Csak az ostoba ember kockáztat fölöslegesen.
Ha KELL a császár, akkor az azért van, mert már önmagában súlyos komplikáció van.
Hiába írom és írja más is, aki sejtem szakmabeli, nem megy át.
Ok. Most ugy irjam , ahogyan te??
Hol a budos fenebe irtam h KISEBB A komplikacio a caszarnal? Fogd mar fel, hogy nem erre celoztam
Mindkettonek megvan a maga veszelye. Egy JÒ orvos kezeiben pedig mindenki ugy szul ahogy a helyzet megkivanja. En is ugy fogok ahogyan kell. Ha lehetne sem választanèk. De nem ertem miert jatsza itt mindenkI az orvost... pont ezt nem akartam, mert EZEN az oldalon nem lehet felnott modjara vitatkozni.. csak mint a gyerekek .. komolyan, azert mert nem egyezik a velemenyunk miert ostoba mar azonnal????
kérdező, hagyjad, aki nem ért egyet, az mind hülye, ennyi.
Szerintem mindkettőnek megvan a pozitív és a negatív oldala is, nyilván, és úgy gondolom, minden felnőtt embernek joga van eldönteni, hogy mit szeretne. Egyrészt. Másrészt meg mindenki a saját gyerekéért felelős, nem a másikéért, akkor mit vannak úgy oda? Nekik nem teljesen mindegy? Szerintünk egyik a biztonságosabb, szüljön úgy. Ennyi
Ebben tevedtek
Nincs jogod orvosi beavatkozast kerni nyomos indok nelkul.
A vakbeled sem veteted ki mert te ugy gondolod jobb nelkule.
A fuledet sem varratod a homlokodra
Van orvosi etika van orvosi esku.
Mindketto kijelenti nyomos ok nelkul nem vegezhet senki beavatkozast.
A kismama hobortja es ,, ugy hallottam az jobb a babanak ,, nem indok.
Egy orvos aki penzert kiszolgalja a tudatlan beteg igenyeit az etikatlan es siman birosagra kerulhet.
Az orvostudomany evidens baset es nem ,, juliskatol hallottam jobb baset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!