Létezik kérésre császar?!?!
Noverem most keres orvost, Aki tud ilyet irjon privatban..
Bar en nem tamogatom, de lebeszelni ugysem tudom. Velemenyt NORMALIS HANGNEMBEN, KULTURALT KERETEK KOZOTT IRHATTOK.
Igen, erre céloztam, mikor azt írtam, valószínűleg a magyar orvosok sokkal jobban értik a dolgukat, mint pl. az angolok, hisz ők nem tudják, hogy ha anyuka kérésére császároznak, azzal rosszat tesznek... el kéne jöjjenek kis hazánkba továbbképződni, nem?
(remélem kiérződik az irónia...)
Utolso elotti sajnos igy van, amint nem ertettem maximalisan egyet maris ostoba vagyok, de azt se tudja ki vagyok mi vagyok.. nem ismer csak annyit tud h mas a velemenyem, mint az ove, pedig inkabb a szövegertelmezest kellene gyakorolnia.
Utolso en ertelek...nagyjabol igazad is van, de nem maximalisan, mert akkor plasztikai mutetek sem lennènek
Azokban is nagy kockazatok vannak, amiket alairatnak igen (!), de beavatkoznak pedig nem èletek mùlnak ket szilikon mellen vagy egy ùj orron..
Plasztikai mutet jogos mivel pszi betegseget okoz a testi hiba.
Nyugaton sem csaszaroznak keresre kiveve ha kattant vagy es a pszi errol papirt ad.
Ps nyugaton dolgozom 100% allitom kert csaszar nincs
A reakcióidból és a kiemelésből latszik, hogy nem a testvérednek keresel orvost, hanem vagy vitát akarsz szítani vagy önigazolást keresel a saját császárodra.
Egyébként ha fizetsz az orvosnak, akkor a legtöbb megcsászároz kérésre tb alapon is, de vannak kivételek (pl az én dokim), de en hálás is vagyok érte, hogy nem ment bele, mert egy extra könnyű es gyors szülésem volt (fél óra volt, amire azt mondom, hogy fájt), aznap már ülve ettem az ebédet, futkozni tudtam volna, és 2 hónap múlva életem legnagyobb orgazmusát éltem át, ugyanis a hüvelyem sokkal érzékenyebbé vált, hihetetlen változást hozva a szexuális életünkbe.
57 rolam nem.:) en mult honapban teszteltem pozit, eszemágában sincs kerni a csaszart!
Egyebkent 4ismerosom van akivel beszelgettem a csaszarrol. 4bol 2nek aznap beindult a teje. Masik kettonek masnap... ritka h tobbet kell varnI arra h meginduljon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!